MENÜ

Trabzonspor'a 3 müjde! Djaniny, Trondsen ve Peres...

Çarşamba günü Giresunspor'la kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor idmanlara başlarken, Fırtına'ya 3 müjdeli haber geldi. Yeşil Burun Adaları Milli Takım kampından sakat dönen Djaniny ile sakatlığı nedeniyle iki maçtır forma giyemeyen Anders Trondsen koşulara başladı. İki ismin de pazar günkü Galatasaray maçına yetişme ihtimali bulunurken, 1 gün izin alan Bruno Peres de bugün takıma katıldı.

Trabzonspor'a 3 müjde! Djaniny, Trondsen ve Peres...

Süper Lig’in 22. haftasında çarşamba günü GZT Giresunspor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün 16.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda, oyuncular iki grup halinde çalıştı. Birinci grupta yer alan oyuncular yenileme çalışması yaparken, ikinci gruptakiler dinamik ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından teknikle bağlantılı çabukluk çalışmaları gerçekleştirdi. 5’e 2 ve rondo çalışmaları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.

Haberin Devamı

Öte yandan Trabzonspor'a bugünkü idmanda müjdeli haberler de geldi. Afrika Uluslar Kupası için ülkesi Yeşil Burun Adaları'nın kampına katılan ve sakatlanan Djaniny, Trabzon'a dönmüştü. Yıldız futbolcu yaklaşık 10 günlük aranın ardından koşulara başladı. 30 yaşındaki futbolcuya her gün yoğun tedavi programı uygulanırken, yıldız oyuncunun pazar günü oynanacak Galatasaray derbisine yetişme ihtimalinin olduğu öğrenildi.

Sakatlıktan dönen bir diğer isim Anders Trondsen de koşu yapan isimler arasında yer alırken, bebeğinin doğumu nedeniyle 1 günlüğüne izin alan Bruno Peres de bugün takıma katıldı.

YORUM YAZ