MENÜ

Trabzonspor'dan ‘'Dünya Kasketliler Günü'' paylaşımı!

Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla her yılın 61. Gününü ‘’Dünya Kasketliler Günü’’ ilan ettiğini açıkladı. ‘’Biz Trabzonspor camiası olarak başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyor; her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverleri kasket takarak bu değerlere verdikleri önemi göstermeye çağırıyoruz.Biz Trabzonspor camiası olarak başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyor; her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverleri kasket takarak bu değerlere verdikleri önemi göstermeye çağırıyoruz.’’ açıklamasıyla yayınlanan video yoğun ilgi gördü.

Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla her yılın 61. Gününü ‘’Dünya Kasketliler Günü’’ ilan ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

‘’Biz Trabzonspor camiası olarak başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyor; her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverleri kasket takarak bu değerlere verdikleri önemi göstermeye çağırıyoruz.Biz Trabzonspor camiası olarak başımızın üstünde yeri olan tüm değerlere sahip çıkıyor; her yılın 61. gününü #DünyaKasketlilerGünü ilan ediyoruz. Başta taraftarlarımız olmak üzere tüm futbolseverleri kasket takarak bu değerlere verdikleri önemi göstermeye çağırıyoruz.’’ açıklamasıyla yayınlanan video yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ