MENÜ

Trabzonspor'dan “Babamızdan bize en büyük miras Trabzonspor” paylaşımı!

Trabzonspor, taraftar hikayeleri konseptine hız kesmeden devam ediyor… Kosova’da yaşayan Safçı ailesi büyük bir Trabzonspor hayranı. Savaş sonrası futbol ve diğer spor organizasyonları yapılmadığı için spora hasret kalan aile, aradığı heyecanı Trabzonspor’da bulmuş. 1994’de uydu alıcılarının yaygınlaşmasıyla evlerine uydu alıcısı bağlatıp Türk kanallarını izlemeye başlayan aile Aston Villa - Trabzonspor maçına denk gelip Trabzonsporlu olmaya karar vermiş. Bu anları Trabzonspor, ‘’Taraftar Hikayeleri’’ konsepti ile sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşım yoğun ilgi gördü.

Trabzonspor, taraftar hikayeleri konseptine hız kesmeden devam ediyor…

Haberin Devamı

Kosova’da yaşayan Safçı ailesi büyük bir Trabzonspor hayranı.

Savaş sonrası futbol ve diğer spor organizasyonları yapılmadığı için spora hasret kalan aile, aradığı heyecanı Trabzonspor’da bulmuş.

1994’de uydu alıcılarının yaygınlaşmasıyla evlerine uydu alıcısı bağlatıp Türk kanallarını izlemeye başlayan aile Aston Villa - Trabzonspor maçına denk gelip Trabzonsporlu olmaya karar vermiş.

Bu anları Trabzonspor, ‘’Taraftar Hikayeleri’’ konsepti ile sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşım yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ