MENÜ

Trabzonspor'dan Andreas Cornelius'a veda paylaşımı!

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takım kadrosunda yeniden yapılanmaya gidildi. Danimarkalı forvet Andreas Cornelius, Superliga ekiplerinden Kopenhag’a transfer oldu. Bordo-Mavililer, Andreas Cornelius’a sosyal medyadan paylaştığı video ile veda etti. Trabzonspor’un ‘’Yollarımız ayrılsa da kalbimizdeki sevgi hep baki kalacak... Birlikte unutulmaz başarılara imza attık. Kulübümüze verdiğin tüm emekler için teşekkürler, yolun açık olsun Cornelius!’’ ifadelerine yer verdiği paylaşım yoğun ilgi gördü.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da takım kadrosunda yeniden yapılanmaya gidildi.

Haberin Devamı

Danimarkalı forvet Andreas Cornelius, Superliga ekiplerinden Kopenhag’a transfer oldu.

Bordo-Mavililer, Andreas Cornelius’a sosyal medyadan paylaştığı video ile veda etti. Trabzonspor’un ‘’Yollarımız ayrılsa da kalbimizdeki sevgi hep baki kalacak... Birlikte unutulmaz başarılara imza attık. Kulübümüze verdiğin tüm emekler için teşekkürler, yolun açık olsun Cornelius!’’ ifadelerine yer verdiği paylaşım yoğun ilgi gördü.

YORUM YAZ