MENÜ

Trabzonspor paylaştı, Marek Hamsik mesajı verdi!

Transfer sezonunun en hızlı takımı olan Trabzonspor, son bombasını Marek Hamsik ile anlaşarak patlattı. Resmi anlaşma yapılan Slovak futbolcu, Trabzonspor taraftarlarına mesaj gönderdi. İşte Marek Hamsik'in Trabzonspor ile ilgili ilk sözleri...

Transferin en hızlı takımı olan Trabzonspor, dünyaca ünlü orta saha Marek Hamsik'i reklerine bağladı. Taraftarları heyecanlandıran bu transferle ilgili olarak Trabzonspor, sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Videoda Marek Hamsik'in Trabzonspor ve taraftarlar hakkındaki açıklamalarına yer verildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'a transferiyle ilgili sözlerinin yer aldığı videoda Marek Hamsik, "EURO 2020 sonrasında en kısa sürede sizinle buluşmayı diliyorum. Milli Takım'dan takım arkadaşlarım, Kucka, Hubocan, Durica; şehir, stadyum, oradaki harika atmosfer ve fanatik taraftarlar hakkında hep güzel şeyler söylediler ve bu çok hoş bir durum. Önümüzdeki sezonun harika geçmesini diliyorum ve bunun olması için çok sıkı çalışacağız! Bordo-Mavi! En güzel renkler!" cümlelerini ifade etti.

YORUM YAZ