MENÜ

Galatasaray'ın gözdesi Trabzonspor'a! İşte genç yıldızın performansı...

Alexander Sörloth'un ayrılması durumunda genç ve gelecek vaat eden bir ismi transfer etmek isteyen Trabzonspor, San Lorenzo'nun golcüsü Adolfo Gaich ile ilgileniyor. Galatasaray'da Radamel Falcao'nun yerini dolduracak isim olarak yazılan Adolfo Gaich için Trabzonspor'un düğmeye bastığı konuşuluyor. İşe yıldız oyuncunun akıllarda kalan performansı...

Sörloth için Avrupa devleri yarışırken Ekuban’da da durum farksız. Trabzonspor, lig bittikten sonra iki oyuncusunu da yüksek rakamlara satabilir.

Haberin Devamı

Bunu göz önünde bulunduran yönetim golcü listesini şimdiden hazırlarken, pek çok isim gündemde. Bunlardan biri de Adolfo Gaich.

Sezon başında yine Fırtına’nın radarında olan 21 yaşındaki Arjantinli yıldız, San Lorenzo forması giyiyor. Arjantin’in dikkat çeken golcüleri arasında yer alan Gaich, 1.90 boyunda ve tam anlamıyla pivot santrfor özelliklerini taşıyor. İspanya’nın yüksek tirajlı gazetesi AS’ın Güney Amerika edisyonuna göre Trabzonspor, Gaich için Avrupa kulüpleriyle yarışıyor. Fırtına’nın yanı sıra İtalyan ekibi Lazio ve Belçika’dan Club Brugge, Gaich’i transfer etmek istiyor.

Galatasaray'ın da gündemindeydi!

Galatasaray, Falcao’nun ayrılmasına yönelik opsiyonlarını hazırlarken gelecek adına da önem taşıyan bir forvet transferi için çalışmalarını sürdürmüş ve San Lorenzo’nun 23 yaşındaki forveti Adolfo Gaich'i takibine almıştı.

Haberin Devamı

Mario Jardel’den olumlu rapor

Ole’den Diego Paulich’in haberine göre Fatih Terim’in bir süredir ismi üzerinde durduğu Arjantinli oyuncu için Galatasaray'ın, eski golcüsü Mario Jardel’i görevlendirdiğini yazmıştı.

İşte Galatasaray ve Trabzonspor'un gündeminde yer alan genç oyuncunun akıllara kazınan performansı...

YORUM YAZ