MENÜ

Uğurcan Çakır'ın geleceğini Liverpool belirledi! Trabzonspor'a teklif kapıda

Liverpool'un yedek kalecisi Caoimhin Kelleher'ın iyi bir form grafiği yakalaması, Avrupa devinin gözünü Uğurcan Çakır'a çevirmesine neden oldu. Yeşil-beyazlı kulübün, Trabzonspor'un kalecisi ile yakından ilgilendiği ortaya çıktı. İşte dış basındaki Uğurcan Çakır haberi ve detaylar...

Uğurcan Çakır'ın geleceğini Liverpool belirledi! Trabzonspor'a teklif kapıda

Trabzonspor kalesinde yıllardır sergilediği performansla dikkat çeken bordo-mavili takımın kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa kulüplerinden ilgi görmeye devam ediyor. İsmi birçok kulüple anılan 27 yaşındaki eldivene İskoç devi Celtic'in de talip olduğu ortaya çıktı. Yeşil-beyazlı kulübün, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a teklif götüreceği bildirildi.

Haberin Devamı

JOE HART'IN YERİNE KALECİ ARIYORLAR

İskoç basınından Scotsman'de yer alan habere göre Celtic, Joe Hart'ın sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurmasının ardından kaleci arayışlarını hızlandırdı. Söz konusu haberde, ilk adayın Liverpool'un file bekçisi Caoimhin Kelleher olduğu ancak Alisson'un sakatlığında kaleyi devralan Kelleher'ın iyi bir performans sergilemesinin bu transferin ihtimalini düşürdüğü kaydedildi.

Uğurcan Çakırın geleceğini Liverpool belirledi Trabzonspora teklif kapıda

7.5 MİLYON VURGUSU

Haberin devamında ise Uğurcan Çakır ile ilgili, "Celtic kulübüyle bağlantılı bir diğer isim ise, Trabzonspor ve Türkiye Millî Takımı'nın kalecisi Uğurcan Çakır. 27 yaşındaki kaleci, yazın 7.5 milyon euroluk transfer teklifleriyle gündeme gelmişti" ifadeleri yer aldı. Haberin devamında, Uğurcan Çakır'ın daha önce yaptığı açıklamalarda Trabzonspor'da kalmak istediğini söylediği de vurgulandı.

Haberin Devamı

O SÖZLERİ HATIRLATILDI

İskoç basını, Uğurcan Çakır'ın daha önce yerel basına söylediği şu sözleri de hatırlattı: "Çocukluğumdan beri Trabzonspor taraftarıyım, bize bu sevgiyi babam aşıladı. Altyapıda belli bir süre çalıştıktan sonra A Takım'a yükseldim. 4 kupa kaldırdım. Taraftar olduğum kulüpte kupa kazanmak benim için inanılmaz bir duygu. Bununla her zaman gurur duydum. Bu takımın kaptanı olmak çok güzel ve onurlu bir duygu. Çocukluğumdan beri Trabzonspor'da oynamak benim hayalimdi. Bu bana, aileme ve sevdiklerime büyük gurur veriyor." Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunyor.

YORUM YAZ