MENÜ

Uğurcan Çakır: İlk defa bu kadar duygulandım

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, 1-0 kazandıkları Basel maçının ardından konuştu. Trabzonspor formasıyla burada 150'ye yakın maç oynadığını ancak ilk kez bu kadar duygulandığını vurgulayan Uğurcan, "Orada olanların yaralarını sarmaya bütün ülke olarak çalıştık." dedi.

Uğurcan Çakır: İlk defa bu kadar duygulandım

UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu’nda Basel’i 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ülkemizi yasa boğduğunu vurgulayan milli kaleci, ilk kez bir maçta bu kadar duygulandığını belirtti.

Haberin Devamı

'Bütün milletimizin, ülkemizin başı sağ olsun'

Çok büyük bir afet yaşadıklarını ve ilk günlerin çok zor geçtiğini dile getiren yıldız oyuncu, "Maç için konuşulacak bir şey yok çok fazla. Bütün milletimizin, ülkemizin başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, geride kalanlara sabır diliyorum." dedi ve ekledi:

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'150’ye yakın maç oynadım, hiç bu kadar duygulanmamıştım'

"Çok zor ortamda maça hazırlanabildik. Oynadığım en zor maçlardan biriydi. Bugün sahada gördüklerim de bir o kadar güzeldi. Bu stadyumda 150’ye yakın maç oynadım, hiç bu kadar duygulanmamıştım. Her takımdan, her renkten taraftar vardı. Gerçekten beni çok duygulandırdı. Bütün dünyaya Türkiye’nin bir olduğunu tekrar gösterdik. Çok zor bir maçtı. Milletimizin başı sağ olsun. Elimizden gelen ne varsa daha fazlasını yapmaya çalışacağız."

Haberin Devamı

Uğurcan Çakır'dan Ahmet Dede'ye Ziyaret

YORUM YAZ