MENÜ

Trabzonspor'un yolcularında son durum

Bordo-Mavili takımda teklif gelmesi halinde ayrılığa sıcak bakılan oyunculardaki son durum merak konusu. Resmi teklif olmasa da ilgi düzeyinde önemli gelişmeler söz konusu. İşte Fırtına’nın yıldızlarına çıkan talipler.

Trabzonspor'un yolcularında son durum

Trabzonspor’da yaprak dökümü sürüyor. Son olarak Dorukhan Toköz’ün sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bordo Mavililer’de yeni ayrılıklar da yaşanabilir. O oyunculardan biri olan Maxi Gomez’in talipleri artıyor. Özellikle İspanyol kulüplerinin yakın takibindeki Uruguaylı golcüye Cadiz, Granada, Alaves ve Empoli ilgi gösteriyor. Trabzonspor’da ilgi gören oyunculardan biri de Enis Bardhi...

Haberin Devamı

Siopis’e teklif çok

Torino ve Arap Yarımadası’ndan bir takımın Kuzey Makedonyalı oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Karadeniz ekibinin Yunan ön liberosu Siopis’e de talipler var. Tecrübeli oyuncu, Rizespor’un yanı sıra PAOK ve AEK’nın da gündeminde.

Tonio Teklic takip etti

Bordo-Mavililer’e önerilen oyunculardan biri de Hırvat 10 numara Tonio Teklic oldu. Bonservisi Varazdin’de bulunan 23 yaşındaki yıldızın Instagram’dan Trabzonspor’u takibe alması transfer iddialarını arttırdı. 10 numaranın yanı sıra orta sahanın sol ve sağında da forma giyebilen yetenekli ismin Nenad Bjelica’nın gelecek vadeden futbolcular listesinde yer aldığı öğrenildi.

Praet yine önerildi

Trabzonspor’a Belçikalı orta saha Dennis Praet için bir öneri daha geldi. Karadeniz ekibinin gündemindeki isimlerden birinin de Leicester City’de forma giyen oyuncu olduğu kaydedildi. Praet bir süre önce menajerler tarafından önerilmişti. 8 numara ve 10 numara mevkilerinde oynayan oyuncuyla ilgili şu an atılmış somut bir adım yok.

Haberin Devamı

Genç gurbetçiler göz hapsinde

Karadeniz ekibinde scout ekibi genç gurbetçileri de yakından takip ediyor. Trabzonspor’un MSV Duisburg forması giyen 19 yaşındaki gurbetçi sol bek Baran Mogultay ile ilgilendiği ifade ediliyor. Bordo-Mavililer’in Baran’ın yanı sıra geniş bir listeyi teknik direktör Nenad Bjelica’nın beğenisine sunacağı belirtiliyor.

Zeki Amdouni 20 milyona gitti

Geçen sezon Trabzonspor’un yakından ilgilendiği ve transferinde de önemli aşama kaydettiği isimlerden biri olan Zeki Amdouni’den flaş transfer. Yıldız oyuncu, 20 Milyon Euro’ya yakın bonservis bedeliyle İngiltere’nin yolunu tuttu, Burnley’e transfer oldu.

Trabzonsporun yolcularında son durum

YORUM YAZ