MENÜ

Trabzonspor'un yıldızına sürpriz talip!

Karadeniz devi, Nenad Bjelica ile yeni planlamalar yaparken bir yandan da oyuncularına ilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Trabzonspor'un yıldızına sürpriz bir talip çıktı.

Trabzonspor'un yıldızına sürpriz talip!

Hafta başından bu yana yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ankaragücü maçına kadar bazı günler çift idman gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Kafasındaki oyun mantalitesini yavaş yavaş öğrencilerine aşılamaya başlayan Nenad Bjelica, “Mücadele etmeyen benim takımımda olmaz. Kazanırız, kaybederiz ancak her zaman sahada elinden gelenin fazlasını yapan bir takım olmalıyız” sözlerinin altını çiziyor.

Trabzonsporun yıldızına sürpriz talip

Naci Ünüvar'dan kötü haber

Sezon başında Ajax’tan kiralanan Naci Ünüvar’ın yaşadığı son sakatlığın ciddi olduğu belirtildi. Genç yıldızın sol arka adalesinde yırtık meydana gelirken, sezonu kapatma ihtimali yüksek. 19 yaşındaki futbolcu, çıktığı 12 maçta 3 gol attı. Önümüzdeki yıl Naci’nin takımda devam etmesi beklenmiyor. Ajax’ın da oyuncusunun daha fazla süre alabileceği bir kulübe göndermek istediği konuşuluyor.

Trabzonsporun yıldızına sürpriz talip

Visca zorluyor, gözler Abdülkadir'de

Haberin Devamı

Sakatlıktan kurtulan Visca, antrenmanlarda kendini deniyor. Bosnalı yıldız, Ankaragücü maçında mutlaka kadroda olmak istiyor. Fırtına’nın bir diğer sakat yıldızı Abdülkadir Ömür’ün ise tedavisi sürüyor.

Ayak parmağındaki çatlak nedeniyle sorun yaşayan genç futbolcunun Akyazı’daki karşılaşmada oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Bakasetas cezalı olduğu için 10 numara bölgesinde Abdülkadir veya Yusuf’a şans gelecek. Diğer bir ihtimal; Enis Bardhi.

Trabzonsporun yıldızına sürpriz talip

4 milyon Euro'ya gelmişti

Arap medyası, Trabzonspor’un Mısırlı yıldızı Trezeguet içinAl Ittihad’ın ciddi şekilde devrede olduğunu yazdı. Sezon başında Bordo-Mavililer’in 4 milyon Euro bonservis bedeliyle Aston Villa’dan 4 yıllığına kadrosuna kattığı başarılı kanat oyuncusu, 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret kazanıyor. Suudi Arabistan ekibinin Trezeguet’ye yıllık maaş olarak çok daha yüksek bir rakam verebileceği vurgulandı. Trezeguet ile ilgilenen bir diğer Arap takımı, Al Ahly. Bordo-Mavili yönetimin iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncunun satışına sıcak baktığı öğrenildi.

YORUM YAZ