MENÜ

Trabzonspor'un yıldızına kanca

Fırtına’nın sol beki Eren Elmalı için devrede olan Nantes, resmi girişimlere başladı. L’Equipe’in haberine göre Trabzonspor 5 milyon Euro istiyor, ancak takımdaki yerli oyuncu sıkıntısı nedeniyle Bordo-Mavililer’in talebinin daha yüksek olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un yıldızına kanca

3.6 milyon Euro bonservis bedeliyle geçen sezon başında Kasımpaşa’dan kadroya katılan Eren Elmalı, Fransızların radarında. Nantes Kulübü uzun süredir takip ettiği 23 yaşındaki A Milli oyuncu için resmi girişimlere başladı.

Haberin Devamı

Fransa’nın köklü gazetesi L’Equipe, Trabzonspor’un başarılı sol bek için 5 milyon Euro istediğini yazdı. Ancak Bordo-Mavililer’in talep ettiği rakam daha yüksek. Bunun sebebi ise yerli kuralı ve Trabzonspor’un ilk 11 seviyesinde fazla yerli alternatifinin bulunmaması. Eren’i kolay kolay bırakmak istemeyen Karadeniz ekibinin beklentisi, 8 milyon Euro civarında.

Trabzonsporun yıldızına kanca

11’de yeri garanti

Bu seviyelerde resmi bir teklif gelmesi durumunda Karadeniz ekibinin değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Teknik direktör Bjelica’nın ideal 11’indeki 3 yerli tercihinin; Eren Elmalı, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır olması kesin gözüküyor. Eren’in olası satışı halinde kadroya kaliteli bir yerli transferi yapılması şart.

 Siopis için ilk talip

Haberin Devamı

AEK Önümüzdeki sezon takımda kalması zor gözüken ve yeni kontrat konusunda da Trabzonspor’la ortak noktada buluşamayan Siopis’in ülkesine dönmesi bekleniyor. Yunanistan Milli Takımı’na düzenli olarak çağrılan 29 yaşındaki orta saha için ilk talip, AEK oldu. Panathinaikos ve PAOK gibi kulüplerin de oyuncunun menajeriyle temas kuracağı belirtiliyor. BordoMavililer’in Siopis’in bonservisi konusunda beklentisi 1 milyon Euro.

Osasuna’nın Bardhi ısrarı

Maxi Gomez gibi Trabzonspor’un satışından kulübe girdi sağlamak istediği Enis Bardhi’nin en ciddi talibi Osasuna. La Liga ekibi, Kuzey Makedonyalı futbolcuyu çok istiyor. Ancak kiralama formülüyle bu transferi bitirmeye çalışıyor. Trabzonspor ise 3 milyon Euro bonservisle Levante’den kadrosuna kattığı Bardhi’yi, aynı rakama satmak amacında. Önünümüzdeki günlerde Bardhi konusunda daha hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

Trabzonsporun yıldızına kanca

YORUM YAZ