MENÜ

Trabzonspor'un yıldızı Onuachu için flaş iddia! Karar verildi

Trabzonspor'un dev forveti Paul Onuachu için ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi. Trabzonspor'un bonservisini almak istediği yıldız oyuncu için bonservisini elinde tutan Southampton'dan kötü bir haber geldi. Detaylara göz atalım...

Trabzonspor'un yıldızı Onuachu için flaş iddia! Karar verildi

Fırtına'nın en önemli oyuncularından olan Onuachu, takımına sunduğu katkının ötesinde attığı akrobatik golle de tüm dikkatleri üzerine çekti ve dünya basınında da kendisine yer buldu. Trabzonspor'da gösterdiği performansın ardından form grafiği her geçen hafta daha da yükselen Nijeryalı golcü için Southampton'dan kötü bir haber geldi. Öte yandan Bordo-Mavili ekibin, genç yıldızı Enis Destan'ın maaşında da iyileştirmeye gideceği aktarıldı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Enis Destan'a zam dopingi!

Geçtiğimiz sezonu kiralık geçirdikten sonra Nenad Bjelica’nın A takımda tuttuğu Enis Destan, gösterdiği performansla Umut Bozok’u kesmiş ve Onuachu’nun forvetteki alternatifi olmuştu. 21 yaşındaki forvet, 10 lig maçında 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı. Trabzonspor Yönetimi, yıllık ücreti 100 bin Euro seviyesinde bulunan Enis Destan’ın maaşında iyileştirmeye gidecek. 2026’ya kadar kontratı bulunan Enis’ın, sözleşme süresinin de uzatılması bekleniyor. Bordo-Mavililer, Enis’in gelişimini sürdürmesi halinde orta vadede Avrupa’dan yüksek teklifler getirebileceğine inanıyor.

Trabzonsporun yıldızı Onuachu için flaş iddia Karar verildi

Onuachu için flaş iddia

Trabzonspor’da çıktığı 8 maçta 6 gol atan ve performansıyla parmak ısırtan Paul Onuachu için Nijerya basınından flaş bir iddia geldi. Sezon başında Onuachu’yu 1.5 milyon Euro’ya Trabzonspor’a kiralayan Southampton’ın, önümüzdeki sezon Premier Lig’e çıkması halinde yıldız forveti mutlaka takımda tutacağı öne sürüldü. İngiliz ekibi, geçen sezonun devre arasında Onuachu’nun bonservisi için tam 18 milyon Euro ödemişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yıldızı Onuachu için flaş iddia Karar verildi

Enis Bardhi yine attı...

3 milyon Euro bonservis bedeliyle geldiği Fırtına’da bir türlü beklentileri karşılayamayan Enis Bardhi, Kuzey Makedonya Milli Takımı’nda ise fark yaratmaya devam ediyor. Yıldız 10 numara, ülkesinin İngiltere ile 1-1 berabere kaldığı EURO 2024 Grup Eleme maçında takımının tek golünü kaydetti. İngiltere lider olarak gruptan çıkarken, ikinci sırayı İtalya aldı. Kuzey Makedonya ise 4. sırada grubu tamamladı.

Trabzonsporun yıldızı Onuachu için flaş iddia Karar verildi

YORUM YAZ