MENÜ

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'a İngiltere'den kanca! Bonservis ödemeden...

Trabzonspor'un en etkili oyuncularından birisi olan Bakasetas için İngiliz ekibi devreye girdi. Fırtına'nın şu ana kadar kendisine yaptığı hiçbir sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen Yunan yıldızın İngiltere'nin yolunu tutması gündemde. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'a İngiltere'den kanca! Bonservis ödemeden...

Bordo-Mavili ekibin Yunan yıldızı Bakasetas, takıma katıldığı ilk günden beri taraftarların sevgilisi oldu ve oynadığı futbolla kazanılan şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan futbolcular arasında yer aldı. Yunan yıldızın sözleşmesi sezon bittiğinde sona erecek ve şu ana kadar Trabzonspor'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Bakasetas'ın İngiltere'ye gitme ihtimali yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Öte yandan Fırtına'nın yıldızı Pepe'nin de durumu belli oldu. Detaylara göz atalım.... 

Haberin Devamı

Nicolas Pepe ikinci yarıda...

Kayserispor maçının henüz ilk yarısında sakatlanan Nicolas Pepe’nin, arka adalesinde kas yaralanması tespit edilmişti. Tedavi sürecinin ilk etapta 2-3 hafta sürmesi bekleniyor. Ancak geri dönüş periyodu devre arasını bulacak gibi gözüküyor. Gaziantep FK, Samsunspor, İstanbulspor ve Başakşehir maçları 24 Aralık’a kadar oynanacak. Pepe’nin 7 Ocak’taki Ankaragücü mücadelesine kadar tam anlamıyla hazır hale gelmesi bekleniyor.

Trabzonsporun yıldızı Bakasetasa İngiltereden kanca Bonservis ödemeden...

Umut Bozok’un rotası İstanbul

Trabzonspor’da bu sezon tamamen gözden düşen ve ikinci forvetteki yerini bile kaybeden Umut Bozok, pek çok maçta kadroya girememişti. Daha önce Kasımpaşa’da gol kralı olan gurbetçi yıldızın transferdeki rotası yine İstanbul gibi gözüküyor. Umut’un menajerinin Başakşehir, Kasımpaşa ve Karagümrük ile temasta olduğu öne sürüldü. Yönetimin, maaşına karşılık Umut’a bonservisini verebileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yıldızı Bakasetasa İngiltereden kanca Bonservis ödemeden...

Bakasetas, İngiltere yolcusu!

Trabzonspor’un yeni kontrat teklifini kabul etmeyen Bakasetas’ın devrede satılması gündemde. Bordo-Mavili yönetim, Yunan yıldızı para kazanmadan göndermek istemiyor. Bu doğrultuda gelecek iyi teklifler değerlendirmeye alınacak. Eski kulübü AEK’nın sezon başından beri gündeminde yer alan 30 yaşındaki Yunan yıldız için eski hocası Erol Bulut da devrede. Bulut, İngiltere Championship’te Cardiff City’nin başında. İngiliz ekibi sezon başında Siopis’i renklerine bağlamıştı. Cardiff’in bonservis ödemeden bu transferi gerçekleştirmek istediği konuşuluyor.

Trabzonsporun yıldızı Bakasetasa İngiltereden kanca Bonservis ödemeden...

30 milyon Euro ödeme yapılacak

Yönetimin Şubat ayı sonuna 30 milyon Euro’luk ödemesi gereken ciddi bir rakam var. Başkan Ertuğrul Doğan, hafta sonundaki genel kurulda 8 aylık süreçte kulübe 90 milyon Euro’luk kaynak yarattıklarını söylemişti. Doğan, Ocak ayı içerisinde 25 milyon Euro daha kasaya sokmaya çalışıyor. Başkan, önemli bir projede büyük mesafe katettiklerini belirtmişti. Trabzonspor’un FIFA, CAS, UÇK ve yerel mahkemelerde 70’den fazla davası var.

Trabzonsporun yıldızı Bakasetasa İngiltereden kanca Bonservis ödemeden...

YORUM YAZ