MENÜ

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e sürpriz teklif! Rakam verdiler

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'e Trendyol Süper Lig kulübü talip oldu. Millî futbolcu için 7 milyon euronun gözden çıkarıldığı kaydedildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'un yıldızı Abdülkadir Ömür'e sürpriz teklif! Rakam verdiler

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür'ün takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, millî yıldızın geleceği merakla bekleniyor. Kulüple bağlarını koparmak üzere olan 24 yaşındaki oyuncu ile ilgili yeni gelişmeler var. Haber61'de yer alan bilgiye göre Pendikspor, Abdülkadir için yaklaşık 7 milyon euroluk teklif yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yıldızı Abdülkadir Ömüre sürpriz teklif Rakam verdiler

TRABZONSPOR KAPIYI 8'DEN AÇIYOR

Trabzonspor Kulübü'nün Abdülkadir Ömür'ün durumunu soran kulüplere kapıyı 8 milyon Euro'dan açtığı öğrenildi. Oyuncunun transferi için görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Abdülkadir'in adı geçtiğimiz günlerde İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile anılmıştı. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı'nın yıldız futbolcuya talip olduğu iddia edilmişti.

ABDÜLKADİR'İN TRABZONSPOR KARİYERİ

24 yaşındaki futbolcu, şu ana kadar Trabzonspor formasıyla 211 resmî maça çıktı. Abdülkadir, söz konusu 211 karşılaşmada 25 gol atıp 36 gol kaydederek toplamda 61 gole direkt olarak katkı sağlamayı başardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Manisa FK maçı öncesinde yıldız futbolcu ile ilgili, "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar" ifadelerini kullanmış, bu sözlerin ardından iki oyuncu da kadro dışı bırakılmıştı.

YORUM YAZ