MENÜ

Trabzonspor'un yeni sezon kadro yapılanması netleşiyor! Plan belli oldu...

Yeni sezonda şampiyonluk adına iddialı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Trabzonspor'da oyuncuların durumu netleşmeye başladı. Bordo-Mavililer, yola devam edip etmeyeceği oyunculara ilişkin planını belirledi.

Trabzonspor'un yeni sezon kadro yapılanması netleşiyor! Plan belli oldu...

Trabzonspor'da yeni sezonun kadro yapılanması adına çalışmalar sürüyor. Bordo-Mavililer'in yeni sezonda şampiyonluk yolunda kozu olması beklenen isimlere ilişkin planlar netleşiyor.

Haberin Devamı

MEUNIER'YE DURMAK YOK

Konyaspor ile Sivasspor maçı arasında 9 günlük ara olunca, teknik direktör Abdullah Avcı da takıma 2 günlük dinlenme süresi vermişti. Pek çok oyuncu kısa tatile giderken, Fırtına’nın Belçikalı yıldızı Thomas Meunier ise Trabzon’da kaldı. Ailesiyle şehirde vakit geçirip Papara Park’ı gezdiren tecrübeli sağ bek, aynı zamanda tesislere gidip bireysel çalışmalarını da sürdürdü.

Trabzonsporun yeni sezon kadro yapılanması netleşiyor Plan belli oldu...

ONURALP AVRUPA'NIN RADARINDA

Trabzonspor’un sezon başında 700 bin Euro ödeyerek Altınordu’dan kadrosuna kattığı Onuralp Çevikkan, Avrupa ekiplerinin takibinde... U18 Milli Takımımız’ın da formasını giyen Onuralp’i pek çok kulübün takip ettiği belirtilirken, bu takımlar arasında Real Madrid ve Bayern Münih gibi devlerin de olduğu öne sürüldü. Trabzonspor’a gelmeden önce Bundesliga temsilcisi Hoffenheim’in ciddi şekilde istediği Onurlap’e, Uğurcan Çakır’ın olası transferi sonrası fırsat gelebilir. 1.90 boyundaki ve 18 yaşındaki file bekçisi, sezon başından beri A takımla çalışmasına rağmen forma şansı bulamadı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun yeni sezon kadro yapılanması netleşiyor Plan belli oldu...

YENİ SEZONUN KOZU ORSIC

Bordo-Mavili formayla ilk resmi maçına Konyaspor deplasmanında çıkan ve uzatma bölümlerinde oyuna dahil olan Mislav Orsic’in oyun süresinin artırılması planlanıyor. Kilo fazlası bulunmayan ve rehabilitasyon sürecinde de çok iyi çalışan Hırvat yıldız, sezon sonuna kadarki periyotta takıma maksimum katkısı sağlamak istiyor. Abdullah Avcı ise Orsic’ten gelecek sezon büyük patlama bekliyor.

Trabzonsporun yeni sezon kadro yapılanması netleşiyor Plan belli oldu...

BERAT ÖZDEMİR PLANI BELLİ

Trabzonspor’un sezon başında Al İttifak’tan kiraladığı Berat Özdemir, lig bittikten sonra Suudi Arabistan ekibine geri dönecek. Ancak 25 yaşındaki orta saha, Trabzon’da kalmak istiyor. Yönetimin de Berat’ı tutmaya sıcak baktığı fakat bonservis bedeli ödemek istemediği öğrenildi. Bu konuda Al İttifak kulübüyle görüşme yapılacak. Arap takımının ikna edilmesi durumunda, Berat’ın da ücretinde indirim yapması gerekiyor.

BJELICA'NIN DA GÖZDESİYDİ...

YORUM YAZ