MENÜ

Trabzonspor'un yeni golcüsü Paul Onuachu'dan Beşiktaş maçı sonrası sakatlık açıklaması

Süper Lig'in 5. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da ilk golün sahibi olan yeni transfer Paul Onuachu, oyundan çıkmasına neden olan sakatlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yeni golcüsü Paul Onuachu'dan Beşiktaş maçı sonrası sakatlık açıklaması

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Ev sahibi ekip, mücadeleden 3-0'lık sonuçla galip ayrılırken ilk golün sahibi yeni transfer Paul Onuachu, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takımıyla çıktığı ilk maçta gelen galibiyete ilişkin hislerini paylaşan Onuachu, "Çok güzel duygular tabii ki. İlk maçınıza çıkıyorsunuz ve ilk golünüzle buluşuyorsunuz. Gurur verici bir durum. Böylesine bir derbide, böylesine dolu bir stadyumda oynayabilmek çok güzel bir duydu. Taraftarlarımız ilk andan itibaren çok güzel desteklediler bizi. Onlara bu mutluluğu verebilmek bizim adımıza çok önemliydi. Bu galibiyet, bu maç için çok iyi çalıştığımızı söyleyebilirim. Bütün takım çok büyük bir efor sarf etti aslında. Herkes büyük bir mücadele örneği gösterdi. Taraftarlarımız da maç boyunca arkamızdaydı, onlara bu mutluluğu verebildiğimiz için de gayet mutluyuz hepimiz" dedi.

Gol atmasıyla ilgili soruya da değinen Paul Onuachu, "Santrfor olarak tabii ki her zaman isteğiniz takımınız için mücadele edebilmek ve gol atabilmek. Ben de bugün taraftarlarımızın bana verdiği maçın başından, ilk andan itibaren bana verdiği o enerjinin karşılığını verebilmeye çalıştım. Onları mutlu edebildiğimizi düşünüyorum. Hem benim golüm hem de diğer bütün takım arkadaşlarımın attığı goller gibi benim golümün de onları mutlu ettiğini düşünüyorum ve bu da beni mutlu ediyor ayrıca" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İkinci yarının başında sakatlık sorunu nedeniyle 47. dakikada yerini Enis Destan'a bırakan golcü oyuncu, çok ciddi bir şey olmadığını düşündüğünü şu sözlerle ifade etti:

Maç devam ederken aslında yaşadığım bir sakatlıktı. İlk yarının son anlarında yaşadığım bir sakatlıktı. Ben de ilk yarı bitene kadar çok fazla riske girmemek adına %100'ümü verememiştim ilk yarıyı tamamlayabilmek adına ama çok ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sağlık ekibimizle beraber bakacağız. Sadece daha kötüye gitmemesi adına ben de ayrıldım. Çok ciddi olmadığını düşünüyorum.

Uzun boylu bir oyuncu olması konusunda ise Nijeryalı oyuncu, "Doğa size ne verdiyse onu alırsınız aslında. Doğa, size ne verdiyseniz onu o şekilde kabul etmelisiniz. Bazen belki kısa birisinin yaptıklarını uzun boylu birisinin yapamadığını veya uzun boylu birisinin yaptıklarını kısa birinin yapamadığını görebiliyorsunuz zaten. Dolayısıyla doğa size ne veriyorsa onu o şekilde kabul etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum" dedi.

 

Trabzonsporun yeni golcüsü Paul Onuachudan Beşiktaş maçı sonrası sakatlık açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica: Hak ederek kazandık
YORUM YAZ