MENÜ

Trabzonspor'un paylaşımlarında 'penaltı' tepkisi!

Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup olan Trabzonspor, mücadeleye ilişkin paylaşımlarını Siyah-Beyazlılar'ın ilk golü öncesinde yaşanan ve penaltı beklentisi yaratan pozisyonun görüntüleriyle gerçekleştirdi.

Trabzonspor'un paylaşımlarında 'penaltı' tepkisi!

Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, sahasında Trabzonspor'u ağırladı. Ev sahibi ekip, Semih Kılıçsoy'un golleriyle rakibini 2-0 mağlup etti. 

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlılar'ın Semih Kılıçsoy ile bulduğu ilk gol öncesinde Trabzonspor'da Enis Bardhi, Jonas Svensson ile girdiği mücadele sonrası rakip ceza sahasında yerde kalmış ve Bordo-Mavililer'in oyuncuları penaltı itirazlarında bulunmuştu. Hakem Arda Kardeşler ve VAR odasının kararıyla ise oyun devam etmişti.

Trabzonspor, devre arasında sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımlarda bu pozisyonun görüntüsüne yer verdi. İlk yarı sonucunun paylaşıldığı paylaşımda bu anın görseli kullanıldı.

Sonrasında 'ilk yarıdan kareler' başlıklı paylaşımda da yine aynı pozisyonun kare kare görüntüleri kullanıldı.

Trabzonspor'un maç sonu paylaşımında da yine ilk yarıda penaltı beklenen pozisyonun ekranlarda yer aldığı temsili bir VAR odası görseli yer aldı. 

Haberin Devamı

Maçın ardından Trabzonspor, bu kez bir açıklama paylaştı. Bordo-Mavililer'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmada belki de bugüne kadar örneğine rastlanmamış hakem rezaletiyle karşı karşıya kaldık!

Bu rezaletin arkasında başta MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve Tolga Özkalfa olmak üzere orta hakem Arda Kardeşler ile VAR’daki Alper Çetin bulunuyordu.

Oyuncumuz Bardhi’ye yapılan penaltıyı veremeyen, pozisyonun hemen ardından yediğimiz golden önce Mendy’nin formasından çekilmesini es geçen bu güruhun; Dolmabahçe’ye adaleti sağlamak için değil takımımızı katletmek için çıktığı aşikardı!

Tolga Özkalfa tarafından son derece deneyimsiz hakemlerin atandığı VAR odasında keyif çatılırken, sahada da kuralı kitaba göre değil kafasına göre uygulayan bir art niyetli VAR’dı!

Bu çıkmaz sokaktan çıkışın tek yolunun MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun istifası ardından da hakemlik müessesesinin yeniden dizayn edilmesiyle mümkün olacağını bir kez daha vurgulamak istiyoruz.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de soruyoruz:

Hemen hemen her hafta tekrarlanan Trabzonspor düşmanlığını daha ne kadar arkanızı dönüp seyredeceksiniz?"

Beşiktaş -Trabzonspor maçı (VİDEO)

Trabzonsporun paylaşımlarında penaltı tepkisi

YORUM YAZ