MENÜ

Trabzonspor'un Paul Onuachu şaşkınlığı! İspanyollar bile inanamadı

Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu, Nijerya Millî Takımı'nda yaşanan sakatlığın ardından Afrika Uluslar Kupası'na katılmak üzere takımdan ayrılmıştı. Ancak daha sonra yaşananlar bordo-mavili kulübün bir hayli şaşırttı. İşte detaylar...

Trabzonspor'un Paul Onuachu şaşkınlığı! İspanyollar bile inanamadı

14 Ocak'ta başlayan Afrika Uluslar Kupası, gerek Avrupa'da gerekse Türkiye'de takımların kaderlerini belirlemeye devam ediyor. Trendyol Süper Lig'den de birçok futbolcu turnuvaya katılmak için Fildişi Sahili'ne gitti. Bu oyunculardan biri de Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu oldu. Ancak yıldız futbolcunun gidiş sebebi ve sonrasında yaşananlar gündeme damga vurdu.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Paul Onuachu şaşkınlığı İspanyollar bile inanamadı

Umar Sadiq'in yerine gitmişti

İspanya La Liga ekibi Real Sociedad'da forma giyen Nijeryalı forvet Umar Sadiq, sakatlığı sebebiyle millî Takım kadrosundan çıkarıldı. 26 yaşındaki futbolcunun yerine Afrika Uluslar Kupası kadrosuna Trabzonspor'dan Paul Onuachu dahil edildi. Buraya kadar her şey normal ancak dün akşam Real Sociedad maçında ortaya çıkanlar, Trabzonspor'u bir hayli şaşırttı.

'Sakat' dediler, kadroya aldılar

Real Sociedad, İspanya Kral Kupası Son 16 Turu mücadelesinde bu akşam Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Mavi-beyazlı ekipte Osasuna ile oynanacak mücadelede Umar Sadiq'in kadroda yer alacağı ortaya çıktı. Sakatlığı nedeniyle Nijerya kadrosundan çıkarılan ve İspanya'ya geri dönen Umar'ın bu durumunu Marca da haberleştirdi. İspanyol gazete durumu, 'Bir garip olay' olarak yorumladı. Trabzonsporlu taraftarlar da duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Paul Onuachu şaşkınlığı İspanyollar bile inanamadı

Galatasaray maçı öncesi seferberlik

Bu arada Trabzonspor, hafta sonu oynanacak Galatasaray mücadelesi için adeta seferberlik ilan etti. Zorlu maç öncesinde Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Denswil, Umut Bozok ve Enis Destan’ın sakatlığı bulunuyor. Bordo-mavililer, sakat oyucuların Galatasaray karşısında forma giyebilmesi için ekstra mesai harcıyor.

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Paul Onuachu: Takımım adına çok mutluyum
YORUM YAZ