MENÜ

Trabzonspor'un inadı sürüyor! Bir atak daha...

Bordo-Mavililer dün Mol Fehervar ile oynadığı hazırlık maçından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Nenad Bjelica maçın ardından 'Transfer için çalışıyoruz' açıklaması yapmıştı. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da o yıldız için bir atak daha yapılıyor.

Trabzonspor'un inadı sürüyor! Bir atak daha...

Trabzonspor, Slovenya’nın Kranj şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fiziksel yükleme ve kondisyon çalışmalarında önemli mesafe kateden Fırtına’da teknik direktör Nenad Bjelica artık çalışmaların büyük bölümünü taktiğe ayırıyor. Dün sabah idmanının ilk bölümünde aktivasyon, ikinci bölümde ise dar alan oyun çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, taktik çalışması ile son buldu. Dar alan oyunları ve taktik çalışmalarda sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan Hırvat hoca, sistemini oyunculara ezberletiyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporun inadı sürüyor Bir atak daha...

'Gelirim' dedi

Takım saha içinde yeni sezon hazırlıklarına devam ederken teknik heyet ve yönetim de transfer için operasyonlarını sürdürüyor. Teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteği doğrultusunda kulübün ana hedefi Bruno Petkovic. Hırvat futbolcudan “Gelirim” sözünü duyan Bordo-Mavililer, uzun süredir bonservisini elinde bulunduran Dinamo Zagreb ile pazarlıklarını sürdürüyordu. Dinamo Zagreb’in 5 milyon Euro’dan aşağı inmemesi nedeniyle Atalanta’lı Zapata ile de temas kuran Fırtına’dan bir Petkovic hamlesi daha geliyor.

Trabzonsporun inadı sürüyor Bir atak daha...

Satriano Zagreb'e...

Yıldız oyuncunun sözleşme süresinin azalmasıyla bu rakamın düşeceğine kesin gözüyle bakan Trabzonspor teklifini güncelleyerek bir kez daha Hırvatlar’ın kapısını çaldı. Dinamo Zagreb, Inter’in forveti Martin Satriano için İtalyan ekibiyle kiralık görüşmelerinde önemli bir ilerleme kaydetti. Hırvat basını da transferin kısa sürede olumlu bir şekilde sonuçlanacağını ve Uruguaylı yıldızın kariyerine Hırvatistan’da devam edeceğini yazdı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun inadı sürüyor Bir atak daha...

Doğan’dan yoğun mesai

Nenad Bjelica yönetiminde çalışmaya hazır olan Bruno Petkovic’in transferindeki önemli engellerden biri aşılacak gibi duruyor. Bonservis pazarlıkları bir kez daha gündeme geldi. Başkan Ertuğrul Doğan, 28 yaşındaki forveti takıma katmak istediklerini ancak rakamların düşmesi gerektiğini belirtmişti.

Trabzonsporun inadı sürüyor Bir atak daha...

YORUM YAZ