MENÜ

Trabzonspor'un gözü Premier Lig'in yıldızında! Teklif yapıldı

Trabzonspor, forvet transferinde her konuda anlaştığı yıldız futbolcu için kulübü Premier Lig ekibiyle 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini yaptı. İngiliz ekibinin bu hafta içerisinde cevabını vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'un gözü Premier Lig'in yıldızında! Teklif yapıldı

Bordo-Mavili ekip transfer çalışmalarına devam ederken İngiliz ekibinin yıldızını gözüne kestirdi. Oyuncunun kulübüne teklif yapıldı ve beklemeye geçildi. En kısa süre içerisinde Premier Lig ekibinden cevap isteniyor. Öte yandan Fırtına, eski oyuncuyla yeniden anlaşmaya çok yakın. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Berat Özdemir iddiası!

Suudi Arabistan’da Al-Ettifaq forması giyen Berat Özdemir için Trabzonspor’un devreye girdiği iddia edildi. Karadeniz ekibinin, eski oyuncusunu kadrosuna katmat adına harekete geçtiği bildirildi. Alınan bilgiye göre Süper Lig’den Galatasaray ve Başakşehir’in de istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakıyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın, Berat’la yakında bir görüşme yapacağı ve transferin kiralık olarak bitirilmesi için çaba sarf edildiği bilgisine ulaşıldı.

Trabzonsporun gözü Premier Ligin yıldızında Teklif yapıldı

Her konuda anlaşmıştı

Süper Lig’de yaz transfer dönemi 15 Eylül’de sona erecek. Trabzonspor, bu süreçte kadrosunu bir an önce güçlendirip, şampiyonluk yarışında rakiplerine kafa tutmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, teknik direktör Nenad Bjelica’nın isteği doğrultusunda rotayı Fulham’ın oyuncusu Carlos Vinicius’a çevirmişti. Avrupa’daki transfer döneminde takımında kalan Vinicius’la an itibarıyla en ciddi şekilde ilgilenen takım, Trabzonspor. Bordo-Mavili yönetim, Londra’ya yaptığı çıkarmanın ardından oyuncunun menajeriyle her konuda anlaşmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun gözü Premier Ligin yıldızında Teklif yapıldı

B planı da hazır olacak...

Fulham’da teknik direktör Marco Silva, şu ana kadar ilk 4 Premier Lig karşılaşmasında da kadroya aldığı Brezilyalı forvete hiç şans vermedi. Karadeniz ekibinin, daha fazla oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen 28 yaşındaki forvet için Siyah-Beyazlılar’a 3.5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralık teklifinde bulunduğu bildirildi. Fulham’ın, bu hafta içerisinde Trabzonspor’a bir yanıt vermesi ve olumsuz bir cevap halinde Fırtına’nın, yeni bir teklif hazırlığı yapacağı bildirildi

Trabzonsporun gözü Premier Ligin yıldızında Teklif yapıldı

YORUM YAZ