MENÜ

Trabzonspor'un genç yıldızı Naci Ünüvar, milli takım tercihini açıkladı

Ajax'tan kiralık olarak Trabzonspor forması giyen ve alt yaş gruplarında Hollanda ile şampiyonluk yaşamış olan Naci Ünüvar, A milli takım düzeyindeki seçimini yaptı.

Trabzonspor'un genç yıldızı Naci Ünüvar, milli takım tercihini açıkladı

Trabzonspor'un genç yıldızı Naci Ünüvar, milli takım tercihini açıkladı. Ünüvar, A milli düzeyde foramsını giyeceği ülkeye ilişkin seçimini yaptı.

Haberin Devamı

HOLLANDA İLE BÜYÜK BAŞARILAR KAZANMIŞTI

Hollanda'da Zaandam'da doğan ve Ajax altyapısından yetişen Naci Ünüvar, Aralık 2017'den bu yana Hollanda'nın alt yaş grubu milli takımlarının formasını giymişti. Hollanda'yı birçok yaş grubunda temsil eden genç yetenek, 2019'da takımıyla birlikte 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nda zafere ulaşmıştı.

Trabzonsporun genç yıldızı Naci Ünüvar, milli takım tercihini açıkladı

Mayıs 2019'da Hollanda, 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası finalinde İtalya'yı 4-2 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşırken Naci Ünüvar, 70. dakikada takımının dördüncü golünü atan isimdi.

TÜRKİYE'Yİ SEÇTİ

Naci Ünüvar, A milli düzeydeki tercihini ise Türkiye'den yana yaptı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştiren Ünüvar, "Ay Yıldızlı formayı gururla temsil etme kararı aldım. İnşallah Türk Milli Takımı ile nice başarılar kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Genç oyuncunun paylaşımını alıntılayan Trabzonspor ise, "Ay-Yıldızlı formayla nice zaferlere" ifadeleriyle oyuncusuna başarılar diledi.

Marek Hamsik'in En İyi Anları

YORUM YAZ