MENÜ

Trabzonspor'un deplasman kabusu sürüyor

Deplasmanda son galibiyetini 1 Ekim 2022’de Kayserispor’a karşı alan Trabzonspor, sonrasında oynadığı 9 mücadelenin hiçbirini kazanamadı. Konya’da öne geçmesine rağmen yine mağlup olan Bordo-Mavililer, art arda 7 dış saha yenilgisiyle kulüp tarihinin en kötü serilerinden birine imza attı.

Trabzonspor'un deplasman kabusu sürüyor

Trabzonspor, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Bordo-Mavililer, özellikle dış sahada dikkat çeken düşüşü yine durduramadı. 

Haberin Devamı

MAREK HAMSIK'İN ÇABASI YETMEDİ

Uzun bir aradan sonra ilk 11’de maça başlayan Marek Hamsik, 12. dakikada Trabzonspor’u öne geçirdi. Slovak yıldız, attığı gol dışında arkadaşlarına çok önemli gol pozisyonları da hazırladı ancak ne Umut Bozok ne de Bardhi bunları değerlendirebildi.

Trabzonsporun deplasman kabusu sürüyor

Sezon sonunda Trabzonspor ile kontratı bitecek olan 36 yaşındaki maestro maçın ardından “11’e 11 giderken gayet iyi bir Trabzonspor vardı. Ancak 10 kişi kalınca işler zorlaştı. 85. dakikaya kadar savunmada iyi durduk fakat son anlarda golü yedik. Üzgünüz” dedi. 

FENER DERBİSİNDE CEZALI

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas, ilk yarıda direkt gördüğü kırmızı kart nedeniyle Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarını kaçıracak.

Trabzonsporun deplasman kabusu sürüyor

11 gol, 11 asistlik performansıyla Trabzonspor’un bu sezonki en formda ismi olan Bakasetas, Konya deplasmanında adeta takımını yaktı. Yunan yıldız, maç içinde gerginlik yaşadığı Soner Dikmen’e 45. dakikada çok sert bir faul yaptı. VAR’a giden hakem, direkt kırmızı kartla tecrübeli futbolcuyu oyundan attı. Karara itiraz etmeyen ve Soner’den özür dileyip soyunma odasına inen Bakasetas, en az 2 maç ceza alacak. Dolayısıyla Yunan yıldız, Ankaragücü ile Fenerbahçe maçlarını kaçıracak. Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle sıkıntı çeken Trabzonspor’da, Bakasetas’ın deplasmandaki Fenerbahçe derbisinde takımı yalnız bırakacak olması, teknik direktör Bjelica’yı fazlasıyla etkileyecek.

Haberin Devamı

YENİ YÖNETİMİN GALİBİYETİ YOK

26 Mart’ta Trabzonspor’un başkanı seçilen Ertuğrul Doğan, 6. maçta da galibiyet göremedi. Bordo-Mavililer, yeni yönetim göreve geldikten sonra ligde 5, kupada ise 1 karşılaşmaya çıktı. Karadeniz ekibi, söz konusu periyotta 5 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Fırtına, en son 2017-2018 sezonunda 8 maçlık bir kazanamama serisi yaşamıştı. Trabzonspor 5 yıl sonra en kötü performansını gösteriyor.

Trabzonsporun deplasman kabusu sürüyor

BAŞKAN DOĞAN'IN GÖZÜ TELEFONDA!

Trabzonspor Yönetimi, Konya deplasmanında takımı yalnız bırakmazken; Başkan Ertuğrul Doğan ve Asbaşkan Zeyyat Kafkas protokol tribününde yan yana maçı takip etti. İlk yarıda Bakasetas’ın gördüğü kırmızı kart sonrası moraller bozulurken, ikinci yarının neredeyse tamamında Başkan Doğan’ın maçı izlemeyip, telefonuna bakması dikkat çekti. Göreve geldikten sonra 1 hafta içinde 250 milyon TL’lik ödeme yapan yeni yönetimi, sezon sonuna kadar da ciddi ödemeler bekliyor.

Haberin Devamı

DEPLASMANDA YOKUZ!

Trabzonspor, ligde dış sahada çıktığı üst üste 7. maçını da kaybetti.

Şampiyon olduğu geçen sezon deplasmanda inanılmaz bir performans gösteren ve rekor kıran Trabzonspor, 19 maçta 38 puanı hanesine yazdırmıştı. Bordo-Mavililer, bu sezon ise dış sahada üst üste aldığı mağlubiyetlerle taraftarını hayal kırıklığına uğratıyor. Ligde son 1 Ekim 2022’de Kayseri’de kazanan Karadeniz ekibi, sonrasında çıktığı iki maçta Beşiktaş ve Ankaragücü ile berabere kaldı. Devamında kaybetme serisi başladı! Öyle ki Fırtına, ligde son 7 deplasmanda sıfır çekti. Söz konusu periyotta Karagümrük, Alanya, Hatay, Galatasaray, Kasımpaşa, Sivasspor ve Konyaspor’a mağlup olan Trabzonspor, sadece ligden çekildiği için Gaziantep FK maçından hükmen 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Trabzonsporun deplasman kabusu sürüyor

15 maçta 14 puan

Üst üste 7 deplasman yenilgisiyle kulüp tarihinin en kötü serilerinden birine imza atan Trabzonspor, toplamda ligde çıktığı 15 dış saha maçında sadece 14 puan toplayabildi. Karadeniz ekibi, sadece ligde değil, bu sezon Avrupa arenasında oynadığı 5 deplasmanda da yenildi.

Aslıhan Çil

 

Trabzonsporun deplasman kabusu sürüyor

YORUM YAZ