MENÜ

Trabzonspor'un 11'i değişiyor! Avcı müdahale ediyor...

Bordo-Mavililer pazartesi günkü zorlu deplasman öncesi tüm hesaplarını zafer üzerine yapıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11’de bazı değişikliklere hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam, Sivasspor maçına farklı bir kadroyla çıkacak.

Trabzonspor'un 11'i değişiyor! Avcı müdahale ediyor...

Fenerbahçe ve Konyaspor galibiyetleriyle milli araya moralli giren Trabzonspor’da yeni hedef; seriyi geliştirmek. Bu doğrultuda ilk engel Sivasspor.

Haberin Devamı

TFF sıcak bakmadı

Pazartesi 20.00’de oynanacağı açıklanan Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasının saatinin değişmesi için dün Bordo-Mavili yönetim TFF’ye talepte bulundu. Çünkü meteorolojiye göre pazartesi akşamı Sivas’ta hava sıcaklığı -5 dereceleri gösteriyor ve gündüz de kar bekleniyor. İlk etapta Sivasspor’un da oyuncu sağlığını düşünerek maçın erkene alınmasına sıcak baktığı öğrenilse de Sivasspor’un değişiklik talebini geri çekmesi üzerine TFF, maçın saatini aynı tuttu. Trabzonspor cephesi, hissedilen sıcaklağın -10’ları bulacağını belirterek 16.00 veya 17.00’de maçın başlamasını istemesine rağmen iki kulüp uzlaşamadığı için TFF saati değiştirmedi. Öte yandan yayıncı kuruluşun da maçın gündüz olmasına sıcak bakmadığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Milliler döndü

Ülkelerinin milli takımlarına giden oyunculardan Trezeguet, Bardhi ve Denswil, önceki gün takıma katılmışlardı. Dünkü antrenmanda ise diğer milli isimler Bakasetas, Fountas, Kourbelis, Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir ve Eren Elmalı çalışmada yer aldı. Zorlu Sivas deplasmanı öncesi Fırtına’da tek eksik Uğurcan Çakır. 

Trabzonsporun 11i değişiyor Avcı müdahale ediyor...

Pepe ya da Visca

Bordo-Mavililer pazartesi günkü zorlu deplasman öncesi tüm hesaplarını zafer üzerine yapıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11’de bazı değişikliklere hazırlanıyor. Mısır Milli Takımı’nda çıktığı 2 maçta 3 kez fileleri havalandıran Trezeguet ile Fransa’ya gol atan ve oldukça formda olan Bakasetas’ın 11’de başlamaları bekleniyor. Kanatta Trezeguet’nin dönüşüyle, Pepe-Visca ikilisinden biri tercih edilecek. Orta sahada Bakasetas ve Mendy’nin yeri garanti, 3. isim ise Abdülkadir Ömür veya Berat Özdemir olacak.

Trabzonsporun 11i değişiyor Avcı müdahale ediyor...

Savunmada sürpriz yok

Kart cezası nedeniyle son Konya maçında forma giyemeyen Eren Elmalı yeniden sol beke geçecek. Defans dörtlüsünün Mehmet Can-Baniya-Denswil-Eren şeklinde kurulması yüksek ihtimal. Kalede ise zorunlu değişim var. A Milli Takım’da sakatlanan Uğurcan Çakır’ın yerine eldivenler ikinci kaleci Muhammet Taha Tepe’nin..

Trabzonsporun 11i değişiyor Avcı müdahale ediyor...

YORUM YAZ