MENÜ

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ı İtalyan devi istiyor

Uzun yılladır Trabzonspor ve A Milli Takım'ın kalesini koruyan Uğurcan Çakır'a İtalyan devi talip oldu. Bordo-Mavili takımın kaptanlığını yapan Uğurcan Çakır'ın 2027 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır'ı İtalyan devi istiyor

Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, İtalyan devinin radarında. Milli eldiven ile ilgili ilk olarak Di Marzio, İtalyan ekibinin geçen sezondan bu yana izlediği Uğurcan için sezon sonu teklif yapacağı iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

OKAN BURUK İKİ İSİM İSTEDİĞİNİ BİLDİRDİ!

Ardından Calciomercato, kariyerini Sporting Lizbon’da sonlandırmak isteyen Rui Patricio’nun ayrılma ihtimali sonrası kaleci arayışına giren Roma’nın Uğurcan Çakır’ı transfer listesine eklediğini yazdı.

"MONTELLA DESTEKLİYOR"

Başkent ekibinin 27 yaşındaki kalecinin yanı sıra Monza’dan Di Gregorio ve Lecce’den Falcone ile ilgilendiği de haberde yer aldı. Calciomercato ayrıca Roma’nın eski futbolcusu olan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın da Trabzonsporlu kaleciyi güçlü bir şekilde desteklediğine vurgu yaptı.

2011 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen Uğurcan Çakır yakın zamanda Bordo-Mavili takımla 2027 yılına kadar yeni sözleşme imzalamıştı.

GALATASARAY'A AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI!

Haberin Devamı

"Avrupa'dan teklifler aldığım dönemler oldu, bana teklifin geldiği ama benim yönetime götürmediğim teklifler bile oldu.

"Çok şey yazılıyor ama ben kulübümün menfaatini düşünüyorum. Trabzonsporluyum, burası benim yuvam. Burada olmaktan çok mutluyum.

"Galatasaray veya Avrupa... Kulübümüz ne derse o olur, Ertuğrul Başkanım da bunu biliyor zaten."

Trabzonsporlu Uğurcan Çakırı İtalyan devi istiyor

YORUM YAZ