MENÜ

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, imza için İngiltere’ye gidiyor!

Trabzonspor tarafından Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür, rotasını İngiltere’ye çevirdi. İşte detaylar…

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, imza için İngiltere’ye gidiyor!

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ile yol ayrımına geldi. Umut Bozok ile birlikte kadro dışı bırakılan millî futbolcunun yeni takımı yavaş yavaş belli oluyor. Rotasını yurt dışına çeviren Abdülkadir Ömür için ortaya yeni bir iddia atıldı.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, imza için İngiltere’ye gidiyor

HULL CİTY ÖNEMLİ AŞAMA KAYDETTİ

Sports Digitale’nin haberine göre Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Abdülkadir Ömür ile görüşme gerçekleştirdi. İngiltere Championship ekibi ile millî futbolcu arasında yapılan görüşme olumlu geçti. 24 yaşındaki oyuncunun hafta başında sağlık kontrolü ve resmî sözleşme işlemleri için İngiltere’ye gitmesi bekleniyor.

ANCELOTTİ İDMANI DURDURDU!

AVCI AÇIKLAMIŞTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok ile ilgili çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Avcı, "Sebebini bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür, imza için İngiltere’ye gidiyor

KADRO DIŞI KARARI

Abdullah Avcı’nın bu açıklamasının ardından Trabzonspor, iki futbolcunun kadro dışı kaldığını açıkladı. Bordo-mavili kulüpten yayınlanan metinde, “Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır.” İfadeleri yer aldı. Abdülkadir Ömür’ün Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ