MENÜ

Trabzonspor'lu Abdülkadir Ömür, Fortuna Sittard'a mı transfer oluyor? Başkan açıkladı!

Bordo-Mavililer'in altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür, Galatasaray maçı öncesinde bir anda kadrodan çıkartılmış ve transfer dedikoduları başlamıştı. 23 yaşındaki oyuncunun, Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard'a transfer olmak istediği iddia edilirken, Hollanda ekibinin başkanı Işıtan Gün'den açıklama geldi. Gün bu iddiaların doğru olmadığını söyledi. İşte detaylar...

Trabzonspor'lu Abdülkadir Ömür, Fortuna Sittard'a mı transfer oluyor? Başkan açıkladı!

Trabzonspor'da, Galatasaray mücadelesi öncesinde Abdülkadir Ömür sorunu yaşanmıştı... Sakatlığı nedeniyle dev maçta kadrodan çıkartılan milli oyuncu için Abdullah Avcı, "Abdülkadir Ömür’ün ağrısı vardı. MR çektirdi ve temiz çıktı. Ağrısı devam edince tasarruf olarak geri çektik" şeklinde bir açıklaması yapmış, ardından da sürpriz bir transfer söylentisi çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bilerek oynamadığı iddiası ortaya atıldı

23 yaşındaki yıldızın, Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fortuna Sittard'a gitmek istediği ve bu sebeple Galatasaray maçında oynamak istemediği iddia edilmişti. Bu dedikoduların ardından Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, Tv 100'e konuştu. Gün bu iddiaların doğru olmadığını söyledi.

23 milyon Euro reddedilmişti!

Trabzonspor altyapısından yetişen Abdülkadir Ömür üç sezon önce Yusuf Yazıcı'nın, Lille'e transfer olduğu dönemde Manchester City ve Benfica'dan teklif almıştı. Hatta Bordo-Mavililer'in Başkanı Ahmet Ağaoğlu sonrasında yaptığı açıklamada, bu teklifin 23 milyon Euro olduğunu ve söz konusu rakamı kabul etmedikleri için pişman olduğunu dile getirmiş ve özeleştiri yapmıştı.

Haberin Devamı

50 gollük katkı...

Abdülkadir, Trabzonspor formasıyla 159 maça çıkıp, 23 gol, 27 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ