MENÜ

Trabzonspor'dan transferde sürpriz hedef!

Yunan yıldız Kourbelis için girişimlerini sürdüren Trabzonspor’un gündeminde bir orta saha daha var. Hedefteki sürpriz ismin uzun zamandır izleme ekibi tarafından takip edildiği öğrenildi.

Trabzonspor'dan transferde sürpriz hedef!

Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezonda çok daha iddialı olmayı planlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir hedefe yönelmiş durumda.

Haberin Devamı

FLAVIO'DAN 2 MİLYON DOLAR

Trabzonspor’un Al Taawon kulübüne kiraladığı Flavio için Suudi Arabistan ekibi opsiyon maddesini kullanma kararı aldı. Yaşadığı ciddi sakatlığın ardından sahalara dönen ve son maçta gol atan Brezilyalı orta saha oyuncusunun, satın alma maddesi 2 milyon Dolar.

Trabzonspordan transferde sürpriz hedef

27 yaşındaki futbolcu, Nisan ayının sonunda sakatlıktan kurtulmasının ardından 6 maçta forma giydi ve çoğuna ilk 11’de başladı.

ORTA SAHAYA SÜRPRİZ İSİM

Yunanistan medyasına göre Trabzonspor; Panathinaikos’la sözleşmesi bitecek olan Dimitris Kourbelis’le anlaştı. Yönetim cephesi için görüşmelerin sürdüğünü söylüyor. Bonservis maliyeti bulunmayan 29 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık kontrat yapılması planlanırken, orta sahaya bir başka aday; Santiago Colombatto.

Haberin Devamı

Trabzonspordan transferde sürpriz hedef

Leon’un sezon başında Famalicao’ya kiraladığı 26 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Meksika ekibine geri dönecek. Portekiz temsilcisinde 43 resmi maçta forma giyen 5 gol, 7 asistlik skor katkısı gösteren 26 yaşındaki Colombatto, orta sahanın merkezinde defansa dönük görev yapsa da skor katkısıyla da öne çıkıyor.

ŞARTLARINA BAKILIYOR

1.80 boyundaki 6 numaranın bonservisini Famalicao kulübünün alma şansı var. Trabzonspor Futbol Komitesi’nin uzun süredir takip ettiği Tangocu, mücadeleci kimliğiyle dikkat çekiyor.

Trabzonspordan transferde sürpriz hedef

Bordo-Mavililer, Colombatto’nun maddi şartlarına göre hamle yapacak. Satın alma opsiyonlu kiralama fikri ilk hedef.

 

Trabzonspordan transferde sürpriz hedef

YORUM YAZ