MENÜ

Trabzonspor'dan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Listede eski Beşiktaşlı da var...

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, listeye yıldız futbolcuları eklemeyi sürdürüyor. Bordo-mavili ekip, Süper Lig'in yıldız futbolcusunu ve Beşiktaş'ın eski oyuncusunu takibe aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Listede eski Beşiktaşlı da var...

Paul Onuachu için kulübü Southampton 10 milyon Euro’nun üzerinde bir teklif beklerken, Umut Bozok’un ise yaz döneminde ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor’da forvet hattında sadece Enis Destan kalacak gibi gözüküyor. Buna göre Fırtına, üst düzey bir forvetin yanı sıra hücum hattına alternatif oyuncu da bakıyor.

Haberin Devamı

PAUL ONUACHU BELİRSİZLİĞİ

28 Şubat’taki Başakşehir maçında kolu kırılan Paul Onuachu, milli arada yavaş yavaş idman temposunu artırmış ve özel bir kollukla antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Dev forvetin Sivasspor mücadelesinde kadroda olma ihtimali bulunurken, kesin durumu henüz net değil. Sağlık ekibinin raporuna göre, Abdullah Avcı Onuachu’yu oynatıp oynatmayacağını netleştirecek. Kart cezası biten Enis Destan ise 12 Nisan’daki Sivas mücadelesinde forma giyebilecek.

Trabzonspordan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Listede eski Beşiktaşlı da var...

WİLFRED NDİDİ’YE TALİP ÇOK…

Leicester City’de sözleşmesinin son senesinde bulunan Wilfred Ndidi için Trabzonspor harekete geçme kararı almıştı. Piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösterilen yıldız ön libero konusunda mali şartları araştıran Fırtına, bu transferde elini çabuk tutmak istiyor. Çünkü Ndidi boşa çıkacağı için pek çok talibi bulunuyor. Özellikle bazı Fransız kulüplerinin Nijeryalı orta sahayı ciddi şekilde istediği belirtiliyor.

Haberin Devamı

TRABZON YOKLADI KIYMETE BİNDİ

Glasgow Rangers forması giyen ve 3 ay sonra kontratı bitecek olan John Lundstram için Trabzonspor’un hamle yapması, İskoç kulübünü harekete geçirdi. Rangers, Lundstram ile yeni kontrat imzalamak için yoğun çaba sarf ediyor. 30 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu bu sezon 45 resmi maçta 2 gol atarken, 6 da asist yaptı. Fırtına, Rangers’ın bir başka yıldızı Barisic ile yeni sezon öncesi şimdiden anlaşma noktasına gelmişti.

DRAGUS İCİN YENİ ATAK

Fırtına, üst düzey bir forvetin yanı sıra hücum hattına alternatif oyuncu da bakıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isim; Denis Draguş olmuştu. Bu sezon kiralık olarak Gaziantep FK formasını terleten Rumen yıldız, çıktığı 26 maçta 11 kez ağları havalandırdı.

Trabzonspordan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Listede eski Beşiktaşlı da var...

İKİ YERDEN ONAY GELDİ

1.85 boyundaki ve 24 yaşındaki santrfor, sezonun bitmesiyle Standard Liege’e geri dönecek. Belçika basını, Trabzonspor’un ilk girişimi yaptığını ancak teklifinin yetersiz bulunduğunu yazarken; Bordo-Mavililer yeni bir hamleye hazırlanıyor. Standard ile 1 yıl kontatı kalan Draguş için teknik direktör Abdullah Avcı’nın yanı sıra scout ekibi de olumlu rapor vermiş durumda. Fırtına, rakamların çok yükselmemesi halinde bu transferi bitirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

ESKİ BEŞİKTAŞ'LI DA LİSTEDE

2021- 2022 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş’ta oynayan Can Bozdoğan, Abdullah Avcı’nın orta sahaya istediği yerli isimlerden… Geçtiğimiz yaz 1 milyon Euro bonservis bedeliyle Schalke 04’ten Utrecht’e giden 23 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Hollanda Ligi’nde çıktığı 25 karşılaşmada 1 gol attı, 1 asist yaptı. 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapan Can konusunda özellikle Abdullah Avcı’nın ısrarcı olduğu ve genç futbolcunun potansiyeline çok güvendiği belirtildi. Bozdoğan, Beşiktaş formasıyla 2021-22’de Süper Lig’de 23 maçta, 1126 dakika şans bulmuştu. Başarılı orta saha, 1 kez ağları havalandırmıştı. Trabzonspor, Can Bozdoğan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

Trabzonspordan Süper Ligin yıldızına transfer kancası Listede eski Beşiktaşlı da var...

YORUM YAZ