MENÜ

Trabzonspor'dan son dakika Mete Kalkavan açıklaması

Trabzonspor Mete Kalkavan'la ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bordo-Mavili kulüp Mete Kalkavan'ın Bandırmaspor - Kocaelispor maçına VAR olarak atanması sonrası yaptığı açıklamada sert ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'dan son dakika Mete Kalkavan açıklaması

Trabzonspor'dan Mete Kalkavan açıklaması geldi. Bordo Mavili kulüp yaptığı açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'UN AÇIKLAMASI!

04.11.2023 tarihinde Fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşmada, yaptığı hatalarla Türk futbolunu lekeleyen VAR hakemi Mete Kalkavan, bugün bir lig karşılaşmasında görev aldı.

Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem kurulu, bu şahsın bir daha 'asla' maç alamayacağını kulübümüze iletmişti.

'Türkiye Futbolunu' yöneten kurumların ‘Bir daha asla maç alamayacak’ dediği bir isme 4 hafta sonra tekrar görev vermesi, bundan sonraki tüm söylem ve kararlarını niteliksiz ve güvenilmez kılmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun bundan sonra alacağı tüm kararlar; Trabzonspor için ‘yok’ hükmündedir.

Söz verip sözünde durmayanlar!

Görünen o ki; hepiniz derhal değişmesi gereken bu pis ve aşağılık düzenin hizmetkarlarısınız.

Haberin Devamı

Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz!

Kurduğunuz bu kirli düzeni yerle bir edeceğiz.

Kamuoyuna Duyurulur

Trabzonspordan son dakika Mete Kalkavan açıklaması

ERTUĞRUL DOĞAN: TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR

Bordo-mavili kulübün başkanı Ertuğrul Doğan, MHK'ya tepki göstererek, "Türk futbolunda bazı şeylerin değişmesi aslında gerçekten çok zor değil. Bunun için federasyonun içinde başta kardeşimiz Yalçın Orhan olmak üzere birçok iyi niyetli insan var ve var güçleriyle bu kirli düzenin temizlenmesi için çalışıyorlar. Fakat her nasılsa karanlık bir güç, neredeyse iyiye giden her şeyin önünde duruyor ve akıl almaz yollarla Türk futbolunun önünü kesmeye devam ediyor. Bardağı taşıran son damla bugün resmi hesaptan da olabilecek en net şekilde duyurduğumuz, söz verildiği halde yine eski düzenin kurucuları tarafından sözünden dönmüş bir Merkez Hakem Kurulu ve bunun önüne geçememiş bir federasyon boşluğu var. Verilen emeklere ve iyi niyetini koruyarak her şeyin daha iyi olması için çalışan dostlarımıza yazık oluyor. Bugün yaptığımız açıklamada da belirttiğimiz gibi; artık bu düzenin mutlaka yıkılması ve yerine temiz bir yapının kurulması gerekiyor" diye konuştu.

Trabzonspordan son dakika Mete Kalkavan açıklaması

YORUM YAZ