MENÜ

Trabzonspor'dan Onuachu çıkarması! Görüşmeler başladı

Trabzonspor, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Southampton'dan kiraladığı Onuachu'nun bonservisini almak için transfer çıkarması yapmaya hazırlanıyor. Nijeryalı futbolcu için Fırtına, İngiliz kulübüyle temasa geçecek. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'dan Onuachu çıkarması! Görüşmeler başladı

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Bordo-Mavili ekibin yolunu tutan Nijeryalı santrfor Onuachu, oynadığı futbol ve atığı gollerle herkesin takdirini kazandı. Trabzonspor, dev golcünün bonservisini almak için İngiliz kulübüyle görüşme gerçekleştirecek. Öte yandan Onuachu, Bordo-Mavili ekipte mutlu olduğunu açıkladı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

'Trabzonspor'da mutluyum'

Onuachu, The Nation'a verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Kim Premier Lig'de oynamak istemez ki? Ama eğer benim orada bulunduğum durumun aynısı olacaksa, istemezdim. Artık Trabzonspor'da mutluyum, benim gücüme göre oynuyorlar, benim kaliteme göre oynuyorlar. Bir futbolcu olarak her zaman sizin gücünüze göre oynayacakları bir kulübü seçmelisiniz. Tabii bunu kazanmak için de çok çalışmanız gerekiyor."

 

Trabzonspordan Onuachu çıkarması Görüşmeler başladı

Fırtına, harekete geçti

Süper Lig ekibi Trabzonspor, gelecek sezon planlamaları kapsamında iç transferde harekete geçti. 61Saat'in haberine göre; Trabzonspor, Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu'yu bonservisi ile kadrosuna katmayı hedefliyor. Bordo-Mavili ekip, Nijeryalı oyuncu için İngiliz ekibine teklif yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

 

Trabzonspordan Onuachu çıkarması Görüşmeler başladı

Bu sezonki performansı

Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya ile final oynama başarısı gösteren Paul Onuachu, Trabzonspor ile 15 mücadelede forma giyerken 9 gol attı 3 asistlik katkıda bulundu.

YORUM YAZ