MENÜ

Trabzonspor'dan Hugo Mallo için yeni hamle

Trabzonspor'un savunmanın sağına yapılacak takviye arasında en büyük aday Celta Vigo'ya veda eden Hugo Mallo oldu.

Trabzonspor'dan Hugo Mallo için yeni hamle

Peres’le sezon bitmeden yollarını ayıran Trabzonspor’da, bir diğer sağ bek Larsen’in de gitmesi yüksek ihtimal. Danimarkalı futbolcunun menajerinden kulüp bulması istenmişti. Bordo-Mavililer savunmanın sağına yapılacak takviye konusunda 2 isim üzerinde yoğunlaştı: Reggie Cannon ve Hugo Mallo.

Haberin Devamı

25 yaşındaki Cannon’u kulübü Boavista kiralamaya sıcak bakmıyor. Mallo’nun ise bonservisi elinde bulunuyor. 14 senedir formasını giydiği ve kaptanlık yaptığı Celta Vigo’ya paylaştığı mesajla veda eden 31 yaşındaki sağ bekin en ciddi talibinin Trabzonspor olduğu vurgulandı. İspanyol basını, bir süredir Bordo-Mavililer’in Mallo ile görüştüğünü belirtti. Haberde, Nenad Bjelica’nın da Hugo Mallo’yla bizzat görüştüğü yazıldı.

Hırvat basını Sunjic’i yazdı

Yaz döneminde Birmingham’dan ayrılmaya hazırlanan Ivan Sunjic’in, eski hocası Nenad Bjelica ile Trabzonspor’da buluşabileceği yazıldı. Hırvat basını, kiralık oynadığı Hertha Berlin’de mutsuz olan ve İngiliz ekibine dönen Sunjic’in, bonservisini alması halinde yeni rotasının Türkiye olabileceğini belirtti. 26 yaşındaki ön libero, 2019’da 8 milyon Euro karşılığında Dinamo Zagreb’ten Birmigham’a transfer olmuştu. Sunjic’in kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi var.

Haberin Devamı

Kerem Şen için kamp beklenecek

Sezonun ikinci yarısını İstanbulspor’da kiralık olarak geçiren Kerem Şen’e şimdiden talip olan pek çok kulüp var. Özellikle 1.Lig ekiplerinin Kerem’i kiralamak için devreye girdikleri öğrenildi. Ancak Trabzonspor Yönetimi, Bjelica’nın kararına göre hareket edecek. Hırvat teknik adamın, genç orta saha oyuncusuna kampta şans vereceği ve buradaki durumuna göre kiralanıp kiralanmayacağına karar vereceği belirtildi.

Göztepe’den çifte talep

1.Lig’in iddialı takımlarından Göztepe, şampiyonluk hedefi doğrultusunda güçlü bir kadro kurmaya hazırlanıyor. İzmir ekibinin, Trabzonspor’un genç oyuncuları Enis Destan ve Batuhan Kör’ü istediği belirtildi. Geçtiğimiz sezonu farklı kulüplerde kiralık olarak geçiren iki futbolcunun transferi, biraz da Orsic transferine bağlı. Hırvat kanat oyuncusunun kulübü Southampton’ın sahipleri, Göztepe’nin de hissedarı. Trabzonspor Yönetimi, Orsic için uzlaşma sağlanırken, 2 veya 3 genç futbolcusunu Göztepe’ye verecek.

Trabzonspordan Hugo Mallo için yeni hamle

YORUM YAZ