MENÜ

Trabzonspor'dan erken hamle... Onuachu için harekete geçildi!

Trabzonspor, sezon başında 1 yıllığına Southampton’dan kiralanan ve ortaya koyduğu performansla tam not alan Paul Onuachu ile gelecek sene de devam etmek istiyor. Bordo-Mavililer, Nijeryalı santrforun kalması için İngiliz ekibiyle erkenden temaslara başlayacak. Onuachu’nun da takımda mutlu olması, görüşmeler öncesi Fırtına’nın elini güçlendiriyor.

Trabzonspor'dan erken hamle... Onuachu için harekete geçildi!

Yaz transferinin bitmesine sayılı günler kala kadroya katılan ve Southampton’dan 1.5 milyon Euro bedelle kiralanan Paul Onuachu, kısa sürede gösterdiği uyum, mücadeleci performansı ve her şeyden önemlisi attığı kritik gollerle Trabzonspor’un ilacı oldu. Maxi Gomez’in yerine alınan Onuachu, çıktığı 8 lig maçında 6 kez rakip fileleri havalandırırken, geçiş sürecindeki bir takımda verdiği skor katkısıyla alkış aldı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan erken hamle... Onuachu için harekete geçildi

2.01’lik santrforun sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmazken, geçtiğimiz sezonun devre arasında 18 milyon Euro yatırım yapan Southampton’un çok yüksek bir madde koydurmak istediği konuşulmuştu. Trabzonspor Yönetimi, Onuachu’yu gelecek yıl da mutlaka takımda tutmak istiyor.

YILDIZ OYUNCUDAN TRANSFERE YEŞİL IŞIK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da Nijeryalı yıldızın performansından çok memnun olduğu belirtilirken, İngilizler ile temaslar erkenden başlayacak.

Trabzonspordan erken hamle... Onuachu için harekete geçildi

BONSERVİSLE OLMAZSA KİRALIK

Küme düştükten sonra Premier Lig’e çıkma mücadelesi veren Southampton ile yapılacak görüşmelerde, öncelikle Onuachu’nun bonservis rakamı uygun seviyelere çekilmeye çalışılacak. Olmazsa oyuncunun yeniden kiralanması konusunda teklif sunulacak. Trabzonspor Yönetimi’nin elini güçlendiren nokta ise Onuachu’nun Trabzonspor’da çok mutlu olması ve kariyerine Bordo Mavili formayla devam etmek istemesi.

Haberin Devamı

ORSIC'TEN İYİ HABER

SOUTHAMPTON İLE İLİŞKİLER İYİ

Trabzonspor, Onuachu’dan önce yaz transfer döneminde Southampton’dan Mislav Orsic’i kadrosuna katmıştı. Hırvat yıldız için 2.4 milyon Euro bonservis ödeyen Bordo-Mavililer, ayrıca Southampton’ın büyük hissedarı olduğu Göztepe’ye de Taha Altıkardeş’i vermişti. İngiliz ekibiyle yakın ilişkilerde olan Bordo-Mavililer, 2.01’lik forvet konusunda anlaşma sağlarsa; kadroda düşünmediği veya tecrübe kazanmaları için göndermeyi planladığı oyuncular için Göztepe’ye kolaylık sağlamaya hazır.

Trabzonspordan erken hamle... Onuachu için harekete geçildi

YORUM YAZ