MENÜ

Trabzonspor'dan efsanesi Nizamettin Algan'a son görev

Trabzonspor'da 93 yaşında hayata gözlerini yuman kulübün kurucu başkanı Nizamettin Algan için anma töreni düzenlendi.

Trabzonspor'dan efsanesi Nizamettin Algan'a son görev

93 yaşında hayata gözlerini yuman Trabzonspor’un kurucu başkanı Nizamettin Algan için dün anma töreni düzenlendi. Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu, törene katılarak Algan’ın tabutuna omuz verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspordan efsanesi Nizamettin Algana son görev

Bordo-Mavili kulübün en uzun süre görev yapan yöneticilerinden Nizamettin Algan, tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetmişti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki törene Başkan Ertuğrul Doğan katılmazken, Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Divan Başkanı Ali Sürmen, teknik direktör Bjelica ile futbolculardan Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ve Hüseyin Türkmen ile camianın önde gelen isimleri katıldı.

Trabzonspordan efsanesi Nizamettin Algana son görev

AĞAOĞLU: BENİM İÇİN 1 NUMARAYDI

Trabzonspor’un şampiyon başkanı Ahmet Ağaoğlu törende yaptığı açıklamada, “Benim için çok farklı bir yeri var. Trabzonspor kariyerimde en tepedeki 1 numaralı insan Nizamettin Algan’dı. Değerlerimizin isimlerini ve yaptıklarını hiçbir zaman unutmayalım. Trabzonspor’la yaşayan bir ağabeyimizdi. Sürekli gündemin içerisindeydi. 5 yıllık başkanlık sürecimde haftada 2-3 kez birbirimizi arardık. Sıkıntılı süreçlerde hepimize yol gösterirdi. Engin bir bilgiye sahipti. Büyük bir değerimizi kaybettik. Sene başında da Ahmet Suat Özyazıcı hocamızı ve Özkan Sümer’i kaybettik. Ön taraf boşalmaya başladı, sıra bize geldi” dedi.

YORUM YAZ