MENÜ

Trabzonspor'dan dev sponsorluk anlaşması! KAP'a resmen bildirildi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, bir yandan da kulübe ek gelir sağlamak için sponsorluk görüşmelerini sürdürüyordu. Fırtına, yeni stat sponsorunu resmen açıkladı.

Trabzonspor'dan dev sponsorluk anlaşması! KAP'a resmen bildirildi

Trabzonspor, Akyazı Stadyumu’nun isim sponsorluğu için 'Papara' şirketiyle 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Bordo-mavililerin stadının yeni ismi ‘Papara Park’ olurken; Karadeniz ekibi, bu anlaşmadan 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edecek.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi içinde yer alan ve 1 sezondur isim sponsoru bulunmayan Akyazı Stadyumu’nun sponsorluk anlaşmasında mutlu sona ulaştı. Bordo mavililer, ‘Papara’ ile 5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle;

Şirketimiz ile PAPARA ELEKTRONİK PARA A.Ş. arasında Stadyum isim sponsorluğu ve diğer reklam ve iletişim haklarını kapsayan geniş kapsamlı bir sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz ile Papara A.Ş. arasında imzalanan sözleşme 2023-2024 sezonundan itibaren başlamak üzere toplam 5 sezonluk süreyi kapsamaktadır. Yapılan sözleşme gereği Papara A.Ş. Şirketimize kullanacağı haklar karşılığında yıllık 236 milyon TL KDV olmak üzere toplamda KDV dahil 1.416.000.000.-TL ödeme yapacaktır. Yıllık bedel, her sezon öncesi haziran ayında açıklanacak olan yıllık tüfe değişim oranında arttırılacaktır.

 BORÇLAR HAFİFLEYECEK

Anlaşmadan elde edilecek kazancın önemli kısmı, kulübün Bankalar Birliği’ne olan borçlarının ödenmesinde kullanılacak. Yapılan anlaşma bordo-mavili camianın tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması olarak kayıtlara geçti. Sponsorluk anlaşmasında imzalar geçtiğimiz günlerde atılırken bu hafta yapılması planlanan lansman, Antalyaspor maçı sonrasına ertelendi.

Trabzonspordan dev sponsorluk anlaşması KAPa resmen bildirildi

Doğan: “Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşmasını gerçekleştirdik”

Haberin Devamı

Olağanüstü kongre dönemindeki vaatlerinden en önemlisinin kulübü sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşturmak olduğunu hatırlatan Ertuğrul Doğan, “Bu uğurda göreve gelir gelmez başladığımız çalışmalarımız nihayet sonuçlanmaya başladı. Çok önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Kulüp tarihimizin en büyük çaplı anlaşması olarak tarihe geçen bu anlaşma hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda çok ciddi bir itici güç olacaktır. Daha önce Trabzonspor’a özel ön ödemeli kart projesiyle bir araya geldiğimiz Papara ile sonuçlandırdığımız reklam ve sponsorluk anlaşmamızın camiamız ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

İŞTE YENİ HEDEF

Trabzonspordan dev sponsorluk anlaşması KAPa resmen bildirildi

YORUM YAZ