MENÜ

Trabzonspor'dan çifte operasyon! Takas gündemde

Trabzonspor, daha önce 2 kez ciddi şekilde transfer etmeye çalıştığı yıldız oyuncu için tekrar harekete geçti. Bordo-Mavililer, ilk etapta 2 milyon Euro bonservis ve takasta Siopis’i teklif ederek görüşmelere başladı. İşte bu çifte operasyona dair tüm detaylar...

Trabzonspor'dan çifte operasyon! Takas gündemde

Trabzonspor, daha önce 2 kez ciddi şekilde transfer etmeye çalıştığı yıldız oyuncu için tekrar harekete geçti. Bordo-Mavililer, ilk etapta 2 milyon Euro bonservis ve takasta Siopis’i teklif ederek görüşmelere başladı. Fırtına; bu transferin yanı sıra bir İskoçların haberine göre bir yıldızı daha listesine aldı. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Orta sahaya Glen Kamara

Trabzonspor’un Glasgow Rangers forması giyen Glen Kamara ile ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı. 27 yaşındaki Finlandiyalı orta saha için en ciddi taliplerin Trabzonspor ve Kopenhag olduğu, her iki kulübün de 3.2 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkardıkları iddia edildi. İskoç basınındaki haberlerde, Gladbach, Lyon, Reims ve hatta Galatasaray’ın da oyuncuyu takip ettiği yazılsa da bu kulüplerin herhangi bir ciddi girişiminin olmadığı ortaya çıktı. 1.83 boyundaki Kamara, orta alanın merkezinde defansif özellikleriyle ön plana çıkıyor. Glasgow ile 2025’e kadar kontratı bulunan başarılı futbolcu, Arsenal altyapısında yetişmişti. Kamara geçen sezon 35 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Trabzonspordan çifte operasyon Takas gündemde

Orsic’in çapraz bağ sakatlığı sonrası kanat bölgesine mutlaka takviye yapmak isteyen Trabzonspor’da, gündemdeki isimlerden Zinckernagel, Brugge ile anlaştı. Bordo-Mavililer bunun üzerine eski aşkı Masouras için devreye girdi. Daha önce 2 kez Trabzonspor’un ciddi şekilde istediği 29 yaşındaki Yunan yıldız, yüksek bonservis talebi nedeniyle gelememişti. Karadeniz ekibi, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala tekrar harekete geçti. Her iki kanatta görev yapabilen Masouras için ilk etapta 2 milyon Euro bonservis gözden çıkarıldı. Ayrıca takasta Siopis teklif edildi. Olympiakos’un beklentisinin ise daha yüksek olduğu öğrenildi.

Trabzonspordan çifte operasyon Takas gündemde

Daha yüksek maaş...

Olympiakos’ta mevcut maaşı 600-700 bin Euro bandında olan Masouras konusunda Trabzonspor çok daha yüksek bir rakamı gözden çıkarmış durumda. Oyuncu cephesini ikna etmek adına Masouras’ın Yunanistan Milli Takımı’ndan arkadaşları Bakasetas ile Kourbelis de devrede. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, yıldız futbolcuyu kadroya katmak adına yoğun çaba sarf ediyor.

Trabzonspordan çifte operasyon Takas gündemde

 

YORUM YAZ