MENÜ

Trabzonspor'dan büyük zarar! 1 maçı 23 milyon TL...

Bu sezon kadroda büyük bir operasyon yapan Fırtına'da köklü bir değişim oldu. 15 futbolcuya imza attırıldı, 15 oyuncuyla yollar ayrıldı. Son ayrılık da bugün açıklandı. Ancak bugünkü sözleşme feshi Trabzonspor'daki zararı ortaya çıkardı. Ayrılan oyuncunun 1 maçı Bordo-Mavililer'e 800 bin Euro'ya yani 23 milyon TL'ye mâl oldu!

Trabzonspor'dan büyük zarar! 1 maçı 23 milyon TL...

Bordo-Mavililer transferin son günlerinde atağa kalkmıştı. Önce Batista Mendy'i açıklayan, ardından Pepe'yi duyuran Trabzonspor son olarak da Paul Onuachu'yu kiralamıştı.

Haberin Devamı

15. ayrılık açıklandı

Yönetim bu 3 transfer öncesi gelen eleştirileri adeta imzalarla savurdu. Genel açıdan baktığımızda kadroda ciddi bir operasyon yapan ve tam 15 ismi kadrosuna katıp, genç oyuncular dışında 14 futbolcuyla da yollarını ayıran Fırtına bugün de bir ayrılık açıkladı!

Trabzonspordan büyük zarar 1 maçı 23 milyon TL...

2021-2022 sezonu devre arasında Bayer Leverkusen'den 800 bin Euro (23 milyon TL) bonservisle transfer edilen Emrehan Gedikli'nin sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. 

İşte Karadeniz devinden yapılan KAP bildirimi 👇

Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Emrehan Gedikli arasındaki 07.02.2022 başlangıç ve 31.05.2026 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.

Trabzonspordan büyük zarar 1 maçı 23 milyon TL...


Geçen sezon Avusturya'ya kiralandı

Geçen sezonun devre arasında Austria Lustenau'ye kiralanan Emrehan, Bordo-Mavili formayla çok şans bulamadı. Hem bonservisi hem de yaşı nedeniyle büyük beklentiler içine giren Trabzonsporlular genç futbolcu için hayal kırıklığı yaşadı. 1 Süper Lig ve 1 Süper Kupa zaferi yaşadığı Trabzonspor'la sadece 1 maça çıkan Emrehan ikinci karşılaşmasını göremeden kulüpsüz kaldı!

Haberin Devamı

Trabzonspordan büyük zarar 1 maçı 23 milyon TL...

YORUM YAZ