MENÜ

Trabzonspor'dan bir yıldız daha! Transfer bitti

Trabzonspor, İstanbul’a getirdiği yıldız isimle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki hücumcu kısa sürede takıma katılacak. Yıldız oyuncu, hem ikinci forvet olarak hem de kanat bölgesinde forma giyiyor. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Trabzonspor'dan bir yıldız daha! Transfer bitti

Trabzonspor, İstanbul’a getirdiği yıldız isimle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki hücumcu kısa sürede takıma katılacak. Yıldız oyuncu, hem ikinci forvet olarak hem de kanat bölgesinde forma giyiyor. Bu transfer gelişmesinin yanı sıra Fırtına'nın diğer transfer hamlesi de haberimizde...

Haberin Devamı

Baniya'da işlem tamam!

Trabzonspor, Benkovic ve Joaquin Fernandez’in ardından bu yaz dönemindeki 3. stoper transferini gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, 24 yaşındaki oyuncu için Karagümrük ile her konuda anlaştı ve dün gündüz saatlerinde sağlık kontrolünden geçirdi. Gece Trabzon’da olan Baniya, aslında haziran ayından beri Karadeniz ekibinin gündemindeydi. Ancak o dönem bonservis maliyetinin yüksekliği nedeniyle görüşmeler zamana yayılmıştı. İtalya’dan Sampdoria’yla da ciddi şekilde adı anılan Bania’yı renklerine bağlayan Trabzonspor’un, oyuncuyu tercih etmesinin en önemli sebeplerinden biri; yerli statüsünde forma giymesi. Annesi Türk, babası Beninli olan Baniya, Karagümrük’te de yerli futbolcu olarak görev almıştı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan bir yıldız daha Transfer bitti

Galatasaray’a karşı kadroda

2021’de Hellas Verona’dan Karagümrük’e transfer olan Baniya, İstanbul ekibinde geçen sezon 25’i Süper Lig olmak üzere 28 karşılaşmaya çıktı, 2 gollük de skor katkısı sağladı. Baniya, ligin ilk haftasındaki Beşiktaş maçında 90 dakika sahada kalmıştı. Fiziksel olarak hazır bir şekilde takıma katılacak olan 24 yaşındaki stoperin, Galatasaray derbisinde kadroya girme ihtimali yüksek.

Kısa sürede takıma katılacak

Son olarak MLS ekiplerinden D.C. United’ta forma giyen Fountas, artık Trabzonspor’un oyuncusu. Önceki gün İstanbul’a gelen 27 yaşındaki Yunan futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bonservis maliyeti bulunmayan Fountas, hücum hattında çok yönlü bir isim. İkinci forvet ve 10 numara pozisyonunun yanı sıra kanatlarda da görev yapan Fountas, kısa sürede takıma katılacak. Taxiarchis Fountas’a takım antrenmanlarının dışında bir an önce hazır duruma gelmesi için fiziksel yüklemeler de yapılacağı belirtildi. Trabzonspor Yönetimi, Orsic’in sakatlığı, Visca’nın ise bir türlü beklenen seviyeye ulaşamaması nedeniyle kanat bölgesine bir takviye daha gerçekleştirecek.

Trabzonspordan bir yıldız daha Transfer bitti

Maaşı 1 milyon Euro

Öte yandan Fountas’ın Trabzonspor’da yıllık maaşının 1 milyon Euro civarında olması bekleniyor. Kourbelis’in ardından yaz döneminde Fırtına’nın kadrosuna kattığı 2. Yunan oyuncu konumundaki Fountas, Bakasetas’ın da milli takımdan arkadaşı. AEK, Salzburg, Panionios, Rapid Wien gibi kulüplerde forma giyen Fountas, D.C. United’ta çıktığı 38 maçta 18 kez ağları sarstı.

Haberin Devamı

Trabzonspordan bir yıldız daha Transfer bitti

YORUM YAZ