MENÜ

Trabzonspor'dan Beşiktaş'ın eski yıldızına kanca

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, inişli çıkışlı performansına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavili takım bu sezonu 3. tamamlamak ve Avrupa kupalarına gitmek istiyor. Yeni sezon için transfer hamlelerini yapmaya başlayan Fırtına, bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen genç yıldız için atağa geçti.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'ın eski yıldızına kanca

Trendyol Süper Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir performans çizen Trabzonspor, Avrupa kupalarına gitmek adına 3.'lük mücadelesi veriyor. Abdullah Avcı ile birlikte çıkış yakalamak isteyen Trabzonspor, geçtiğimiz hafta evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

FIRTINA'DA HEDEF ÜÇÜNCÜLÜK

Ligde Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un 4 puan önünde 3. sırada yer alan Trabzonspor, kalan 6 haftada bu avantajını kullanarak ligi tamamlamak istiyor. Trabzonspor, geçen sezon ligi 57 puanla 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edememişti. Karadeniz ekibi, son 6 haftaya 52 puanla girerken üçüncülük yolunda da büyük avantaj elde edip geçen sezondan daha iyi bir performans ortaya koyma şansı yakaladı.

PETKOVİC TRANSFERİNDE SON DAKİKA

TRANSFERDE SÜRPRİZ

Kadroda yapılacak olan büyük değişim için kolları sıvayan Trabzonspor, yabancıların yanı sıra yerli ve gurbetçiler üzerine de çalışıyor. Geniş bir liste hazırlayan bordo-mavililer, ilgilendiği oyuncular arasına sürpriz bir futbolcuyu da ekledi. Kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, bir dönem Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Can Bozdoğantransfer gündemine aldı. 1 Temmuz 2023 tarihinde Hollanda ekibi Utrecht'e 1 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer oldu.

Haberin Devamı

Trabzonspordan Beşiktaşın eski yıldızına kanca

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON

Bu sezon da 28 maçta forma giyip 2 gol, 1 asistlik katkı sağlayan 23 yaşındaki Can, sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Yönetimin, Utrecht kulübüyle görüşmelere başladığı ve ağırlıklı olarak defansif orta saha bölgesinde oynayan Can için resmi temaslarda bulunulduğu ifade edildi. Trabzonspor'un, piyasa değeri 5 milyon Euro Can Bozdoğan için şartları zorlayacağı ve bu transferi bitirmek istediği belirtiliyor.

 

YORUM YAZ