Trabzonspor'dan Beşiktaş maçıyla ilgili sürpriz karar! Tüm oyuncular...

Trabzonspor, Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takım, kritik maçın kamp kadrosunu açıkladı. Trabzonspor, sakat ve cezalı oyuncuları da dev finale götürme kararı aldı. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Beşiktaş maçıyla ilgili sürpriz karar! Tüm oyuncular...

Trabzonspor, Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili takım, kritik maçın kamp kadrosunu açıkladı. Bordo-mavili takım, sakat ve cezalı oyuncuları dahil tüm kadrosunu Ziraat Türkiye kupası finaline götürme kararı aldı.

Haberin Devamı

İşte Trabzonspor'un Beşiktaş maçı kadrosu:

Trabzonspordan Beşiktaş maçıyla ilgili sürpriz karar Tüm oyuncular...

Kupada 12. randevu

Beşiktaş ile Trabzonspor, Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 11 kez rakip oldu. Bu maçlardan 5 defa siyah-beyazlılar, 4 kez ise bordo-mavililer galibiyetle ayrıldı. Taraflar 2 mücadelede de berabere kaldı. Aynı zamanda iki takım arasında şimdiye kadar 4 kez final oynadı. 1974-1975 sezonundaki finalde 1-0 ve 2-0'lık skorlarla kazanan Beşiktaş olurken, 1976-1977'de ise 1-0 ve 0-0'lık skorlarla zafere Trabzonspor ulaştı. 1983-1984 sezonunda rakibini 1-0 yenen bordo-mavililer zafere ulaşırken, 1989-1990 da yine aynı skorla bu sefer sevinen siyah-beyazlılardı.

YORUM YAZ