MENÜ

Trabzonspor'da yıldız oyuncu için son 2 gün! Vakit daralıyor

Takımıyla anlaşmasına rağmen yıldız oyuncuyu henüz ikna edemeyen Trabzonspor Yönetimi, oyuncunun karar vermesini bekliyor. 23 yaşındaki ön liberonun ilk hedefi Avrupa’da kalmak, ancak 5 büyük ligde transfer dönemi 1 Eylül’de bitiyor. Son 2 günde Fransız yıldız başka bir kulübe gitmezse, Bordo-Mavililer’in teklifini kabul edecek.

Trabzonspor'da yıldız oyuncu için son 2 gün! Vakit daralıyor

Trabzonspor, orta saha transferi için yıldız oyuncuyu transfer etmeye çalışırken transfer sürecindeki zaman giderek daralıyor. Bordo-Mavili ekip, Fransız yıldızdan haber beklerken Avrupa'dan başka bir kulübe gitmemesi halinde 23 yaşındaki futbolcunun Türkiye'nin yolunu tutması bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor'un Hırvat forvet için de ısrarı sürüyor. Trabzonspor'daki transfer gelişmelerine göz atalım.

Haberin Devamı

Petkovic ısrarı sürüyor

2.5 aydır forvet transferini sonuçlandıramayan Trabzonspor, ısrarla Bruno Petkovic’i bekliyordu. Oyuncuya çok cazip bir teklif yapan hatta 3 yıllık kontrat için el sıkışan Bordo-Mavililer, Dinamo Zagreb’e ise 3.5 milyon Euro önermişti.

Trabzonsporda yıldız oyuncu için son 2 gün Vakit daralıyor

3 önemli yıldızını sattılar

Mukavelesinin bitmesine 1 sene kalan Petkovic, Hırvat ekibinin önceki 2 teklifini kabul etmezken, son günlerde taraflar arasındaki görüşmeler yine hızlandı. Hırvatistan medyası, 3 önemli yıldızını satan Zagreb ekibinin, Petkovic’e 1 milyon Euro’nun üzerinde maaşla yeni sözleşme önerdiğini ve oyuncunun bu kez kalmaya sıcak baktığını yazdı.

Mendy henüz karar vermedi 

Batista Mendy transferinde zaman daralıyor... Teknik direktör Nenad Bjelica’nın çok istediği ve yönetimin de büyük uğraş verdiği 23 yaşındaki yıldız konusunda kulübü Angers’la uzun pazarlıkların ardından anlaşmaya varan Trabzonspor, Fransa ekibini 5 milyon Euro artı 1 milyon Euro bonus teklifiyle ikna etmişti. Bunun üzerine oyuncu cephesiyle görüşmeleri hızlandıran Karadeniz temsilcisi, 1 milyon Euro civarında bir maaş sundu. Mendy ise cazip teklife rağmen henüz net kararını vermedi. Bazı Fransız kulüplerinin radarındaki başarılı orta saha oyuncusuna Avrupa’dan da ilgi olduğu konuşuluyor. Doğru tercihi yapmak için beklemek isteyen Mendy’nin önünde fazla vakit yok.

Haberin Devamı

Trabzonsporda yıldız oyuncu için son 2 gün Vakit daralıyor

Bir orta saha daha...

Çünkü Avrupa’nın 5 büyük liginde transfer dönemi 1 Eylül itibariyle yani yarın akşam sona eriyor. Dolayısıyla bu 2 günde herhangi bir Avrupa ekibi devreye girip, Mendy için hamle yapmazsa, oyuncunun Trabzonspor’un önerisine ‘tamam’ demesi bekleniyor. Fırtına, Mendy’nin yanı sıra orta sahaya mutlaka 1 takviye daha gerçekleştirmek amacında.

Trabzonsporda yıldız oyuncu için son 2 gün Vakit daralıyor

YORUM YAZ