MENÜ

Trabzonspor'da yeni yılla birlikte sponsor bombası patlayacak!

Stadyum isim sponsorluğu adına önemli bir anlaşmaya imza atan Trabzonspor Yönetimi, ocak ayının ilk haftasında da dev bir sponsorluk anlaşması açıklayacak.

Trabzonspor'da yeni yılla birlikte sponsor bombası patlayacak!

Trabzonspor Yönetimi, yeni yıla hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavililer, stadyum isim sponsorluğunun ardından önemli yeni bir anlaşmaya daha imza atacak.

Haberin Devamı

BAŞKANDAN YENİ YIL MESAJI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

Değerli Trabzonsporlular, büyük ve güçlü bir aileyiz. Zorlukları birlikte göğüsledik, bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edeceğiz. En güzel günlere ve tadı hala damağımızda olan en büyük zaferlere yine birlikte kavuşacağız. Yeni yılda, hepimizi, herkes tarafından imrenilen Trabzonspor ruhuna taşıyabilmek için her alanda kenetlenen, hiçbir zaman pes etmeyen, hayallerinin peşinden kararlılıkla giden gerçek bir birlikteliğe davet ediyorum. Siz değerli Trabzonspor sevdalılarına sağlıklı, huzurlu ve zaferlerle dolu gelecek diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

SPONSOR BOMBASI PATLAYACAK

Kulüpte sezonun ikinci yarısında yapılacak ödemeler için kaynak oluşturma çalışmaları devam ediyor. Bu doğrultuda daha önce stadyum isim sponsorluk anlaşmasından 236 milyon TL+KDV ile çeşitli sponsorluk anlaşmalarından 100 milyon TL’yi aşan kaynak oluşturan yönetim, ocak ayının ilk haftasında da dev bir sponsorluk anlaşması açıklayacak. Rakamın stat isim anlaşmasındaki paraya yaklaşması bekleniyor. İsmi sır gibi saklanan sponsorla ilgili hafta içerisinde resmi duyurunun yapılması bekleniyor.

 

Trabzonsporda yeni yılla birlikte sponsor bombası patlayacak

YORUM YAZ