MENÜ

Trabzonspor'da Visca'ın yerine dünya ünlü yıldız!

Ara transferi sakin geçirmek isteyen Trabzonspor, Visca'nın sakatlanmasının ardından planlarını değiştirdi. Bordo- Mavililer, 3 ay sahalardan uzak kalacak olan Boşnak yıldızın yerini daha önce de gündemine gelen yıldız oyuncu ile doldurabilir.

Trabzonspor'da Visca'ın yerine dünya ünlü yıldız!

Normal şartlarda devre arası transfer dönemini çok hareketli geçirmeyi düşünmeyen Trabzonspor'da Edin Visca'nın sakatlığının ardından planlar değişti. Teknik direktör Abdullah Avcı, o bölgeye takviye için düğmeye bastı. Visca'yı aratmayacak bir yıldız transferi için çalışmalar başladı. Bu kapsamda Trabzonspor'a birçok oyuncu transferi gerçekleştiren menajer Ahmet Bulut tarafından flaş bir öneri geldi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

40 GÜN SONRA GERİ DÖNDÜ

Fırtına'ya transfer olmadan önce Süper Lig'in en istikrarlı oyuncusu olan ve 10 senedir kolay kolay maç kaçırmayan Edin Visca yeni sezonun ikinci haftasında Hatayspor maçında kolunu kırmıştı. Yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan Boşnak futbolcu özellikle Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen 40 günlük arayı fırsat bilmiş ve o süreçte oynanan hazırlık maçlarıyla formasına kavuşmuştu.

Trabzonsporda Viscaın yerine dünya ünlü yıldız

Haberin Devamı

ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜŞ SİNYALİ

Süper Lig'e dönüşte de cumartesi günü oynanan Fenerbahçe karşısında 11'de sahaya çıkan tecrübeli oyuncu eski günlerine dönüş sinyali vermişti. Ancak bugün 32 yaşındaki şanssız bir sakatlık daha yaşadı. 48. dakikada Karagümrük'lü Levent Mercan'la ikili mücadeleye giren Visca sol omzunun üzerine düştü.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Acılar içinde yerde kalan deneyimli kanat oyuncusu kalkamadı ve kenara 'Omzum çıktı, değiştirin' işareti yaptı. Sağlık ekibi hemen müdahale ederken onlardan da değişiklik işareti gelince Visca yerini Djaniny'e bıraktı. Omzu sarılan yıldız oyuncu vakit kaybedilmeden ambulansla hastaneye götürüldü.

Trabzonsporda Viscaın yerine dünya ünlü yıldız

SON DURUMU AÇIKLANDI

Bordo-Mavililer bugün yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun köprücük kemiğinin kırıldığını açıkladı. Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Futbol A Takım doktorumuz Halil Polat, futbolcumuz Edin Vişça’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

Halil Polat, “Takımımızın deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca’nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol omuz köprücük kemiğinde kırık (klavikula kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak Hastanesi’nde Prof. Dr. Mehmet Erdil tarafından gerçekleştirilen ve bizim de eşlik ettiğimiz başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine de en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır” dedi.

EN AZ 2 AY YOK

Haberin Devamı

Fanatik'in elde ettiği bilgiye göre Edin Visca'nın en az 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ

Yaşanan bu gelişme sonrasında bordo mavililer ara transfer döneminde bu bölgeyi doldurmak için kolları sıvadı. Fırtına'nın gündemine ise dünyaca ünlü yıldız isim geldi. Süper Lig'de forma giyen önemli yıldızların Türkiye gelmesini sağlayan menajer Ahmet Bulut'un Trabzonspor'a dünya yıldızı Xherdan Shaqiri'yi önerdiği ortaya çıktı. Ünlü menajerin, Mordo-Mavili yöneticilere, "Shaqiri, MLS'te mutlu değil. Yeniden Avrupa'ya dönmek istiyor. Bulut'un yönetime, "Şu anda çok formda. Onu kadronuzda düşünürseniz konuşup ikna edebilirim" dediği öğrenildi.

Trabzonsporda Viscaın yerine dünya ünlü yıldız

Haberin Devamı

7 MİLYONA GİTMİŞTİ

31 yaşında olan İsviçreli kanat oyuncusu ABD'de Chicago formasını giyiyor. Katar'da yapılan Dünya Kupası'nda İsviçre Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen Xherdan Shaqiri, Trabzonspor'un daha önce de gündemine gelmişti. Sağ kanat, sol kanat ve forvet olarak görev yapabilen İsviçreli yıldız, sakatlanan ve sahalardan en az 3 ay uzak kalacak olan Edin Visca'nın yerine düşünülüyor. Shaqiri, Bayern Münih, Liverpool ve İnter gibi üst düzey takımların formasını giydi. Shaqiri MLS ekibine 7 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

Trabzonsporda Viscaın yerine dünya ünlü yıldız

YORUM YAZ