MENÜ

Trabzonspor'da tüm gözler Türkiye Kupası'nda! Taraftarlı son iç saha maçı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Karadeniz ekinde tüm gözler bu maçta olacak...

Trabzonspor'da tüm gözler Türkiye Kupası'nda! Taraftarlı son iç saha maçı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili ekipte tüm gözler oynanacak kritik müsabakada olacak...

Haberin Devamı

TARAFTARLI SON İÇ SAHA MAÇI

Fenerbahçe derbisi sonrası Trabzonspor’a 4 maç seyircisiz oynama cezası verilirken, ceza ligde çekilecek. Dolayısıyla akşam saat 20.30’da başlayacak kupa karşılaşmasında Bordo-Mavili futbolseverler Papara Park’taki yerini alabilecek. Bu karşılaşma aynı zamanda sezonun taraftarlı son iç saha maçı... Buna rağmen kombinelerle birlikte biletlerin henüz yarısı satılmış durumda.

ENİS DESTAN YİNE FAVORİ

28 Şubat’ta Başakşehir ile oynanan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında kolu kırılan ve o günden beri forma giyemeyen Paul Onuachu, Karagümrük mücadelesine yetiştirildi. Ancak Abdullah Avcı’nın, son lig maçında 1 gol, 1 asiste oynayan Enis Destan’ı yine 11’de görevlendirmesi bekeniyor. Avrupa kulüplerinin takibindeki 21 yaşındaki forvet, bu sezon çıktığı 33 resmi maçta 9 gol, 5 asistlik skor katkısı gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda tüm gözler Türkiye Kupasında Taraftarlı son iç saha maçı

TRABZONSPOR’DA TEK EKSİK VAR

Sakatlıktan kurtulan ve ligdeki Kayserispor karşılaşmasında kadroda olan Onuachu’nun bu kez süre alması bekleniyor. Son idmanda kendini deneyen Trezeguet’nin de 21 kişilik kadroda yer alması yüksek ihtimal. Trabzonspor’da sezonu kapatan Hüseyin Türkmen dışında eksik yok. Abdullah Avcı’nın son maça göre Fountas’ı kesip, Umut Güneş’e şans vereceği öğrenildi.

KARAGÜMRÜK’TE SON DAKİKA

Ligde kümede kalma mücadelesi veren ve son maçta 1-0 geriye düştüğü İstanbulspor karşılaşmasını 86 ve 90 artı 7’de bulduğu gollerle kazanan Fatih Karagümrük, önceki turda Galatasaray’ı elemişti. Tolunay Kafkas’ın çalıştırdığı İstanbul ekibinde Ryan Mendes ve Ceccherini bu kez oynayabilecek. Güven Yalçın’ın 11’de başlaması bekleniyor.

YORUM YAZ