MENÜ

Trabzonspor'da Trezeguet seriye bağladı!

Trabzonspor’un art arda kazandığı 3 resmi maçta da Trezeguet gol attı. Mısırlı yıldız, Afrika Kupası’ndan döndükten sonra Bordo-Mavili takımın hücum problemini çözerken, Pendikspor galibiyeti sonrası “Kazanmaya devam edeceğiz” mesajını yolladı.

Trabzonspor'da Trezeguet seriye bağladı!

Nwakaeme sonrası zaman zaman performansı nedeniyle eleştirilse de Trezeguet bir şekilde skora katkı sağlıyor, hücum hattında Fırtına’nın fark yartan ismi olmayı başarıyor. Öyle ki Mısırlı yıldızın Afrika Kupası’nda olduğu dönemde sol kanatta ciddi sıkıntı çeken Bordo-Mavililer, üst üste kötü sonuçlar almıştı. Fakat Trezeguet’nin dönüşü sonrası işler değişti. Beşiktaş derbisinde Fırtına 2-0 kaybetmesine rağmen Trabzonspor iyi oynayan taraftı. Sonrasında Türkiye Kupası’ndaki Gençlerbirliği karşılaşmasında Trezeguet çok şık bir gol attı. Geçen hafta Hatayspor mücadelesinde kafayla ağları havalandıran tecrübeli futbolcu, dün de Pendikspor’u boş geçmedi.

Haberin Devamı

‘Asla pes etmeyeceğiz’

75. dakikadaki köşe vuruşunda, topu çok iyi takip eden Trezeguet takımını öne geçirdi. Galip gelinen son 3 resmi maçta da gol atan Trezeguet karşılaşmanın ardından “Biz iyi takımız. Asla pes etmeyeceğiz ve kazanmaya devam edeceğiz. Performansım nedeniyle Allah’a şükrediyorum. En önemlisi takıma yardımcı olmak. Galibiyeti hak ettik” dedi.

Pepe ve Onuachu sonradan...

Afrika Kupası’ndan dönen ve Pendikspor maçı öncesi son idmanda takıma katılan Pepe ile Onuachu, mücadeleye kulübüde başladı. Abdullah Avcı, 82. dakikada Trezeguet’nin yerine Pepe’ye görev verdi. 88’de ise Enis Destan çıktı Onuachu girdi. Her iki futbolcusunun maç eksikliğine dikkat çeken Avcı, “Uzun süredir bizimle değiller. Milli takımlarında da fazla süre bulamadılar. Bizim için önemli oyuncular. Fiziksel ve zihinsel açıdan iyi durumda olmalarına elbette takımın ihtiyacı var” dedi.

YORUM YAZ