MENÜ

Trabzonspor'da sürprize yer yok: Enis Destan Fırtına'sı!

Trabzonspor, bu sezon en önemli hedefi olan Türkiye Kupası’nda turu rahat geçti... Bordo-Mavililer, 1.Lig ekibi Manisa FK’yı Enis Destan (2) ve Fountas’ın golleriyle devirdi. Karadeniz ekibi artık tamamen pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray derbisine kilitlendi.

Trabzonspor'da sürprize yer yok: Enis Destan Fırtına'sı!

Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda sürprize izin vermedi. Yeni hocası Mustafa Dalcı ile 1.Lig’de çıktığı ilk maçta güçlü rakibi Kocaelispor’u deviren Manisa FK’yı evinde konuk eden Trabzonspor, rakibini 3-1’lik skorla geçti. Enis Destan 2 gol, 1 asistlik performansıyla yıldızlaşırken, Papara Park’ta perdeyi açan isim Fountas’dı. Ege temsilcisini zorlanmadan deviren Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı hem ilk 11’de rotasyon uyguladı hem de ikinci devrede bu sezon az şans bulan isimleri oynattı. Kupada bir üst tura adını yazdıran Fırtına’da artık gözler tamamen Galatasaray derbisine çevrildi...

Haberin Devamı

Trabzon'da şovun adı: Enis Destan

Onuachu’nun sürpriz şekilde Afrika Kupası’na gitmesinin ardından hafta sonunda Antalyaspor maçına ilk 11’de başlayan Enis Destan, dün de Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’un en önemli gol silahıydı. 21 yaşındaki forvet, Manisa FK karşısında şov yaptı. İlk golde Fountas’a asist yapan Enis, sonrasında Bardhi’nin kornerinde çok şık bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. Enis, ikinci devrede de Visca’nın asistinde fileleri sarstı. Galibiyete damgasını vuran Enis, kritik Galatasaray derbisi öncesi büyük moral bulurken, etkili performansıyla teknik heyeti de sevindirdi.

Trabzonsporda sürprize yer yok: Enis Destan Fırtınası

'Fatih Tekke başka seviye'

Oyun tarzı nedeniyle Trabzonspor’un efsane forveti Fatih Tekke’ye benzetilen Enis Destan’a, maç sonunda bu soru soruldu. Genç yıldız şöyle konuştu: “Fatih Tekke ile sadece stil olarak örnek gösterilebilirim. Onun dışında Fatih Tekke bir efsane. Farklı bir seviye. Ben çok çalışıyorum. Her zaman daha iyisini yapmak için uğraşıyorum. Onuachu gidince onun adına sevindim ama kendi açımdan da bu fırsatı iyi değerlendirmeliyim dedim”

Haberin Devamı

Trabzonsporda sürprize yer yok: Enis Destan Fırtınası

Bu kez tribünler dolacak

Trabzonspor, pazar günü Cim Bom’u yine evinde ağırlayacak. Bu sezon Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi ligde yıkan Fırtına, 2. haftada İstanbul’da 2-0 mağlup olduğu Galatasaray’ı da mağlup etmek istiyor. Uzun bir aradan sonra pazar akşamı Trabzon’da tribünlerin dolması bekleniyor.

Trabzonsporda sürprize yer yok: Enis Destan Fırtınası

Fountas yine golünü attı

Bakasetas’a transfer molası Pepe ve Trezeguet Afrika Kupası’na gittikten sonra Abdullah Avcı’nın kanatta oynattığı Fountas, Antalyaspor maçının ardından Türkiye Kupası’nda da ağları havalandırdı. Yunan yıldız henüz 7. dakikada Enis Destan’ın pasında şık bir vuruşla fileleri sarstı. Fountas maç içinde zaman zaman 10 numara ve sağ tarafta da oynadı. Avcı, Galatasaray derbisinde Fountas’ı yine 11’de görevlendirecek.

Abdullah Avcı'dan çarpıcı açıklamalar!

Trabzonsporda sürprize yer yok: Enis Destan Fırtınası

YORUM YAZ