MENÜ

Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Abdullah Avı resmen açıkladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hatayspor karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada daha önce kadro dışı bırakılan yıldız futbolcudan faydalanacaklarını duyurdu.

Trabzonspor'da sürpriz gelişme! Abdullah Avı resmen açıkladı

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Hatayspor'u konuk ettiği maç öncesinde teknik direktör Abdullah Avcı, açıklamalarda bulundu. İlk olarak yoğun fikstürden bahseden Avcı, "Sekizinci maçı oynuyoruz yoğun bir şekilde. Afrika Kupası başladıktan sonra bizden ayrılanlar, sakatlığı olan oyuncular ve kupaya giden oyuncularımızdan ayrıydık. İlk 11'in 7-8 oyuncusunun olmadığı, taraftarımızı üzdüğümüz ve istemediğimiz sonuçlar aldık. Bugün ulaşılabilir olarak koyduğumuz hedeflerin içindeyiz. Hatayspor maçını kazanarak geçiş sürecinden sağlıklı bir şekilde çıkmak istiyoruz. Taraftarlarımızı üzmüş olabiliriz. Bu süreci aklı selim analiz eden herkese teşekkür ediyorum. Bu desteklerini sürdürsünler" dedi.

Haberin Devamı

REAL MADRİD'DEN SÜRPRİZ KARAR!

AVCI'DAN UMUT BOZOK AÇIKLAMASI!

Bordo-mavili takımda daha önce takımdan ayrı çalışacağı duyurulan Umut Bozok, takıma geri döndü. Hatayspor maçının kadrosunda yer alan Bozok için Abdullah Avcı şunları söyledi: "Umut Bozok benim dönemimde aldığım ve zaman zaman kullandığımız bir oyuncu. Futbolun içinde böyle şeyler var. Ayrılmalar olabilir. Bu sürecin sancılı gitmemesi gerekiyor. İhtiyacımız var, suratına da söyledik. Bize yardımcı olacak."

YORUM YAZ