MENÜ

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Ocak ayında vedalaşılabilir...

Bordo-Mavililer, Abdullah Avcı'yla yeniden çıkışa geçerken Ocak ayındaki transfer dönemi için çalışmalar başlamıştı. Bu süreçte iç transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor'da devre arasında sürpriz bir ayrılık yaşanabileceği öğrenildi.

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! Ocak ayında vedalaşılabilir...

Süper Lig'de Abdullah Avcı'nın gelişi ile çıkışa geçen Trabzonspor'da ara transfer dönemi bir hayli hareketli geçecek. Bordo Mavili ekipte gelecek isimler kadar gidecek isimler de şimdiden netleşmeye başladı. 

Haberin Devamı

74. dakikada İstanbulspor’un sahadan çekilmesi nedeniyle yarıda kalan maçın ardından gece saatlerinde Trabzon’a dönen Bordo-Mavililer, Başakşehir mücadelesinin hazırlıklarına hemen başladı. Trabzonspor, iki grup halinde çalıştı. Abdullah Avcı, idman öncesi takımla yaptığı konuşmada; cumartesi günü Başakşehir maçının zor geçeceğini ancak kazanarak lig arasına girmek zorunda olduklarını söyledi.

TRABZONSPOR'DA HAREKETLİLİK BAŞLADI

Fırtına lig serüvenine devam ederken kadro konusunda da önemli gelişmeler yaşanabilir. Ocak ayı için transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da iç transferde de sürpriz bir ayrılığın gerçekleşebileceği öğrenildi.

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Ocak ayında vedalaşılabilir...

SON 3 MAÇTA ŞANS BULAMADI

Sezon başında 1.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Schalke 04’ten kiralanan ve kısa sürede gösterdiği performansla alkış alan Mehmet Can Aydın, son 3 lig maçında süre bulamadı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın 21 yaşındaki sağ beki yetersiz bulduğu öne sürülürken, devre arasında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Ocak ayında vedalaşılabilir...

AYRILIKLAR ART ARDA YAŞANABİLİR

Avcı, bu süreçte Mehmet Can yerine Larsen’i tercih ederken; 32 yaşındaki Danimarkalı futbolcunun sezon sonu kontratı bitiyor. İstanbulspor maçında kritik bir hata yapan ve golü yediren tecrübeli oyuncu, geldiği günden beri Trabzonspor’da beklentileri karşılayabilmiş değil. Eğer talibi çıkarsa, Trabzonspor ara transferde Larsen’i göndermeye sıcak bakıyor.

Trabzonsporda sürpriz ayrılık Ocak ayında vedalaşılabilir...

YORUM YAZ