MENÜ

Trabzonspor'da son dakika! Pepe ve Trezeguet...

Yarın Alanyaspor'la karşılaşacak olan Fırtına'da Abdullah Avcı ikinci dönemindeki ilk maçına çıkacak. Zorlu mücadele öncesinde Pepe ve Trezeguet'in durumları merak ediliyordu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da son dakika! Pepe ve Trezeguet...

Bordo-Mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Abdullah Avcı yönetimindeki idmanda, futbolculara taktik ağırlıklı bir program uygulandı. Antrenmanın son bölümünde sonuçlandırma çalışması yapıldı. Fırtına, yarın akşamki maç öncesi son idmanını bu akşam gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda son dakika Pepe ve Trezeguet...

'Gerekeni yapacaksınız'

Abdullah Avcı, Alanyaspor maçıyla ikinci dönemine resmen start verecek. Şampiyon hoca, Papara Park’ta galibiyetle taraftarlara ‘merhaba’ demek istiyor. Milli arada yoğun tempoda çalışan BordoMavililer’de, Avcı oyuncularına seslendi. “Başlangıçlar her zaman önemlidir” diyen tecrübeli çalıştırıcının “Bu grubun enerjisine, kalitesine güveniyorum. Adım adım gideceğiz. Alanyaspor’la başlıyoruz. Taraftarımızın önünde iyi bir oyun, yüksek mücadele ve tam konsantrasyon istiyorum. Hepimiz için başlangıç güzel olsun. Sahada gerekeni yapacağınızdan şüphem yok” sözleriyle takımı motive ettiği öğrenildi.

MESSİ, O İSİMLERİ İSTEDİ...

Trabzonsporda son dakika Pepe ve Trezeguet...


Trezeguet salonda çalıştı

Mısır Milli Takımı’ndan hafif sakat dönen Trezeguet’nin bileğindeki problem tam olarak geçmedi. Önceki gün takımdan ayrı koşu yapan yıldız futbolcu, dün ise salonda bireysel program dahilinde idman gerçekleştirdi. Trezeguet son idmanda yer alırsa, maç kadrosunda olacak. Abdullah Avcı’nın kanattaki diğer alternatifleri Fountas, Bardhi ve Teklic.

Haberin Devamı

Trabzonsporda son dakika Pepe ve Trezeguet...

Pepe'de karar günü

Trabzonspor’un bu sezonki en heyecan veren transferi; Nicolas Pepe olmuştu. Fildişili yıldız sakatlığı nedeniyle henüz Bordo-Mavili formayı giyemezken, ilk maçına yarın çıkabilir. Milli arada toparlanan ve hafta içinde idmanlara başlayan Pepe, dün takımla çalıştı. Başarılı kanat oyuncusuyla ilgili kesin karar bugün verilecek. Pepe’nin hem son idmandaki durumuna bakılacak hem de sağlık ekibinin onayı alınacak. Teknik direktör Abdullah Avcı, en ufak bir risk görülmesi halinde Pepe’yi kadroya yazmayı düşünmüyor. 28 yaşındaki yıldız ise göreve hazır olduğunu ve kendini iyi hissettiğini teknik heyete söylemişti.

Trabzonsporda son dakika Pepe ve Trezeguet...


Orsic geri sayımda

Sezon öncesindeki Slovenya kampında çapraz bağlarından sakatlık yaşayıp ameliyat olan Mislav Orsic, düz koşulara başladı. Nenad Bjelica’nın transferini çok istediği kanat oyuncusunun tedavisi beklenenden hızlı ilerliyor. Sosyal medyadan geri dönüş paylaşımı yapan Orsic, taraftarları sevindirdi. Orsic’in Ocak ayında takımla idmanlara çıkma ihtimali yüksek.

Trabzonsporda son dakika Pepe ve Trezeguet...

YORUM YAZ