MENÜ

Trabzonspor'da son dakika! Eddie Newton...

5 haftada 5 puan toplayabilen Fırtına’da, Başakşehir yenilgisinin ardından Eddie Newton hedef tahtasında... Oyuncu hamleleri nedeniyle eleştirilen İngiliz hocadan yönetim, gidişatla ilgili rapor isteyecek.

Trabzonspor'da son dakika! Eddie Newton...

Nwakaeme, Ekuban, Abdulkadir Parmak ve Flavio gibi önemli oyuncularından yoksun şekilde Başakşehir karşısına çıkan Trabzonspor, 5. haftada 2. mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

Yenilgiden çok takımın etkisiz görüntüsü can sıkarken, teknik direktör Eddie Newton da oyuncu hamleleri nedeniyle eleştirildi. Orta sahada yaşanan sıkıntıya çözüm üretemeyen, Hosseini’yi uzun süre ısındırmasına rağmen almayan İngiliz hoca özellikle taraftarların ve camianın hedef tahtasında... Yıldız isimlerin bu maçtaki yokluğunu göz önünde bulunduran yönetimin ise her şeye rağmen gidişatla ilgili Newton’dan detaylı bir rapor isteyeceği öğrenildi. Çünkü önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçı var.

Geleceği için kritik...

5 haftada 5 puan toplayabilen Trabzonspor’da Newton, eksiklerin dönmesini dört gözle bekliyor. Özellikle kritik Fenerbahçe mücadelesinde ortaya konulacak futbol ve alınacak sonuç, İngiliz teknik adamın kredisini yükseltmesi adına fazlasıyla önemli gözüküyor.

YORUM YAZ