MENÜ

Trabzonspor'da şok gelişme! İşte Bjelica'nın yerine gelecek isim...

Ligde 8 haftada 4 mağlubiyet alan ve skorlardan ziyade oynattığı futbol nedeniyle de çok eleştirilen Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasına karar verildi. Yönetimin ortak kararı sonrası Hırvat çalıştırıcının avukatıyla fesih görüşmeleri başladı. Yeni teknik adam olarak da sıcağı sıcağına ilk temas kuruldu. Bjelica’nın kontratı resmen feshedildikten sonra Milli aranın ardından yeni hocanın takımın başında olması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da şok gelişme! İşte Bjelica'nın yerine gelecek isim...

Trabzonspor'da istenileni veremeyen Hırvat teknik direktör ile yollar ayrılıyor. Bordo-Mavili ekip, son haftalarda istenilen sonuçların bir türlü gelmemesinin ardından yeni hoca arayışlarına hız verdi ve yeni teknik direktörünü belirledi. Milli aradan sonra Bejica'nın yerine geçecek hoca takımın başında olacak. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Deplasman performansı sonu oldu

Nenad Bjelica, geçtiğimiz sezondan bu yana Trabzonspor’un başında çıktığı 7 iç saha maçının 6’sını kazandı. Ancak deplasmanda tam tersi bir görüntü çizildi. Dış sahadaki 9 mücadelenin 7’sini kaybeden Fırtına, 2 kez galip gelebildi. Özellikle 6. haftada 2-0 öne geçilen Hatayspor deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyet, Hırvat hocanın yönetim nezdinde kredisini iyice tüketti. Adana Demirspor yenilgisi sonrası da kesin karar verildi. Bjelica’nın etkisiz futbolu basın toplantılarında “İyi oynuyoruz” şeklinde yorumlaması ise ayrılık sürecini hızlandırdı.

İlk 8 haftada 4 yenilgi alan 5. teknik adam

Trabzonspor’da lig tarihinde ilk 8 haftada 4 yenilgi alan 5 hoca var; Bjelica (2023-24), Eddie Newton (2020-21), Ersun Yanal (2016-17), Şota (2015-16), Sadi Tekelioğlu (2001-02). Bu 5 teknik adamdan 4’ü sezon bitmeden gönderilirken, ligi aynı sezon tamamlayan tek isim Ersun Yanal olmuştu. Bordo-Mavililer, Yanal yönetiminde 2016-2017’de 51 puanla ligi 5. sırada bitirmişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporda şok gelişme İşte Bjelicanın yerine gelecek isim...

Egemen Korkmaz geri dönüyor

Şampiyonluk sezonunda Abdullah Avcı’nın ekibinde yer alan Egemen Korkmaz, sonrasında ailevi sebeplerden dolayı Trabzonspor’dan ayrılmıştı. Avcı’nın 2. döneminde, Egemen hocanın yine teknik heyette yer alacağı belirtildi. Trabzonspor’un eski kaptanının, Abdullah Avcı’nın bu kez birinci yardımcısı olması bekleniyor.

Fırtına’da erken ayrılık...

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de bitime 8 hafta kala büyük umutlarla göreve gelen Nenad Bjelica’nın Trabzonspor kariyeri 5.5 ay sürdü. Son alınan Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından hemen durumun değerlendirmesi yapan Bordo-Mavili yönetim, ortak kararla Bjelica ile yolların ayrılması noktasında fikir birliğine vardı.

Trabzonsporda şok gelişme İşte Bjelicanın yerine gelecek isim...

Yıllık ücreti 1.6 milyon Euro

Ligde 8 haftada 4 mağlubiyeti bulunan Trabzonspor’da, skorlar bir tarafa oynattığı etkisiz futbol nedeniyle çok eleştirilen Hırvat çalıştırıcının, kalan süreçte takımı ayağa kaldıramayacağı düşünülürken, dün itibarıyla hemen fesih görüşmeleri başladı. Bjelica’nın avukatıyla tazminat konusunu masaya yatıran Trabzonspor, en az hasarla sözleşmeden çıkmak istiyor. 2 yıllık kontratı bulunan 51 yaşındaki teknik adamın senelik garanti ücreti 1.6 milyon Euro.

Haberin Devamı

Başkan’a göre en doğru tercih...

Bjelica kararı netleştikten sonra sıcağı sıcağına ilk teması Abdullah Avcı ile kuran başkan Ertuğrul Doğan, şampiyon hocayı geri getirmenin en doğru tercih olduğunu düşünürken, Avcı’nın da Trabzonspor’a dönmeye çok sıcak baktığı ve yeni bir meydan okuma için kendisini tam olarak hazır hissettiğini söylediği öğrenildi. Bjelica’nın sözleşmesi feshedildikten sonra Milli arada Abdullah Avcı döneminin resmen başlaması bekleniyor.

Trabzonsporda şok gelişme İşte Bjelicanın yerine gelecek isim...

YORUM YAZ